2777
2789

بنظراون اگ یرشته خوب قبول شم احتمال اینکه نظرش مثبت باشه هس یان و از طرفی مسترسم دیر بگم کسی بیاد تو زندگیش  

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

کسی‌که نظرش بخاطر رشته قبولیت تغییر‌ کنه چه ارزشی داره دقیقا؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمرکزت رو بزار روی کنکورت

یعنی نگم بهش چیزی

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
تمرکزت رو بزار روی کنکورت

گزارش میزنی ابجی تروخداااا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8287322/بیاید-عکس-لباس-و-کفش-عقدمعکسسس

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
کسی‌که نظرش بخاطر رشته قبولیت تغییر‌ کنه چه ارزشی داره دقیقا؟

خب من خیلی دوسش دارم دلم نمیخواد از دستش بدم

خب من خیلی دوسش دارم دلم نمیخواد از دستش بدم

الان فقط فکرت کنکور باشه

بعد از کنکور هم بنظرم بهش نگو

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
الان فقط فکرت کنکور باشه بعد از کنکور هم بنظرم بهش نگو

الان فقط فکرت کنکور باشه بعد از کنکور هم بنظرم بهش نگو

گزارش میزنی ابجییی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8287322/بیاید-عکس-لباس-و-کفش-عقدمعکسسس

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
گزارش میزنی ابجییی https://www.ninisite.com/discussion/topic/8287322/بیاید-عکس-لباس-و-کفش-عقدمعکسس ...

فردا لینکش و چرا نمیذاری تو حذف تاپیک

راحت تره اینطوری

فردا لینکش و چرا نمیذاری تو حذف تاپیک راحت تره اینطوری

اخه پیج دوستمه مال خودم نیس بازم قبول میکنه ازم؟؟ خودش تعلیق شده

اخه پیج دوستمه مال خودم نیس بازم قبول میکنه ازم؟؟ خودش تعلیق شده

فک کنم بشه