2777
2789

لدفا نصیحت و نظر بی ادبی ندید با آگاهی میخام عملو انجام بدم  خیلی اذیت میشم🙃 

دکتر خوب معرفی کنین و اگ خودتون یا اطرافیانتون عمل کردین از تجربتون صادقانه بگین مرسی🤍

زیاد حوصله و تایم گشتن دنبال دکتر ندارم تا اینجا فقد پیش الهه امیری رفتم هزینه هردو باهم ۸۴۰۰ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش خوبه کسیو دیدین انجام بده راضی باشه؟میخواسم پیش دکتر امیری انجام بدم خواستم قبلش مطمئن شم

کارش فقط شده همین زیبایی...مریض های زیادی داره...چندتایی پیشش بودن راضی بودن..توی سایت بزن اسمشو..نظرسنجی هایی که گذاشتن رو بخون

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
کارش فقط شده همین زیبایی...مریض های زیادی داره...چندتایی پیشش بودن راضی بودن..توی سایت بزن اسمشو..نظ ...

مرسی عزیزم یه سرچ میزنم ولی اکثرا تبلیغن نمیتونم اعتماد کنم بدتر وسواس گرفتم//وقتم ندارم تک تک برم مطب یکم عجله دارم

عزیزم اگه واقعا با خیال راحت میخوای عمل کنی، برو پیش دکتر ندا مقتدری. به قدری دکتر کاردرست و با اخلاقیه که واقعا نمیشه با کسی مقایسه ش کرد. حتی پیج اینستاشو ببینی متوجه فرقش میشی

ن عزیزم هنوز انجام ندادم احتمالا برم شیراز

من پیش شهرزاد شعبانی نیا انجام دادم 

چند ماهه تحقیق کردم درموردش 

پریروز عمل کرد واسم 

بااینکه بخیه داره ظاهرش مشخصه ،عالی شده 

اصلنم درد و سوزش ندارم طوری ک باورم نشده عمل کردم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

در مورد دکتر امیری تحقیق کردید؟ نظرتون چیه منم دارم تحقیق میکنم

نه پیش دکتر امیری انجام ندین نمونه کار زیاد ندارن و اینکه کل لابیا رو از ریشه میبره🤦🏼‍♀️تو اینترنت هم دیدم ینفر پیشش عمل کرده بود کلی نفرین میکرد باز خوددانی من ک اصفهان عمل نکردم اومدم شیراز عمل کردم الان سه روز میگذره تا الان راضیم درد نداشتم ولی اسم دکترمو نمیگم تبلیغ نشه

بهرحال خیییلی عمل حساسیه خیلی تحقیق کنین منم بعد چندسال وسواس امسال عمل کردم امیدوارم نتیجه نهایی منم خوب باشه

من پیش شهرزاد شعبانی نیا انجام دادم چند ماهه تحقیق کردم درموردش پریروز عمل کرد واسم بااینکه بخیه دار ...

خداروشکر 

من سه روزه شیراز عمل کردم با لیزر عمل کرد جای بخیه ندارم تا الان با اینکه ورم داره راضیم