2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه موهام دودی زیتونیه 

چه اول سال چه اخر سال

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

رنگ مو دیگه مد نیس الان 

برا عروسی های خیلی خاص و درجه یک آمبره میکنن 

من که مشکی 

اما اگه عقد و عروسی بچه خواهر شوهرم باشه سال دیگه امبره میکنم 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

باگچ موشونه ای ها شایدلایت بندازم توموهام برایه روز وجاهای مهمی که بخوام برم.ولی رنگ نه چون دکلره برامن به سختی به پایه میرسه وموهام پودرمیشن

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
به نظرم بلوند دیگه چیپ شده. موهای خودم فره و  خرماییه روشنه ولی مشکیش میکنم

بخداچیپ ودِمده هم بشه باز۵۰درصده خانوماازرنگ قناری دل نمیکنن موهای خودم مشکیه پرکلاغیه خداروشکرهیچ وقت رنگ نمیگیره هروقت گذاشتم یه رنگ تیره وبیریخت شده بازبرگشتم به رنگ اصلیم 

خوب میشه با اونها؟

موندگاری یه روزه بشوری میره حالت مجلسی داره اره رنگای فانتزی خیلی قشنگی داره شوهرمم که عاشقش شده دیگه خودش رنگاشوانتخاب میکنه برام که براخودش بزنم قیمتی هم نداره.

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️