2777
2789
عنوان

چجوری هدف داشته باشم؟!

121 بازدید | 15 پست

از همه چی خسته شدم حوصله هیچیو ندارم هیچ انرژی ندارم حوصله حرف زدن با کسیو ندارم همش دوس دارم بخوابم چیکار کنم یه هدف برای خودم داشته باشمو انرژی بگیرم

هدف مشخص کن برو دنبالش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف مشخص کن برو دنبالش

دوس دارم زبان یاد بگیرم ولی هیچ انرژی ندارم که بتونم یاد بگیرم تازه حفظیاتمم خیلی ضعیفه ولی خیلی علاقه دارم و نمیدونم از کجا شروع کنم و نمیخوام کلاساش برم دوس دارم خونه یاد بگیرم  

دوس دارم زبان یاد بگیرم ولی هیچ انرژی ندارم که بتونم یاد بگیرم تازه حفظیاتممخیلی ضعیفه ولی خیلی علاق ...

حفظیات ضعیف و قوی نداره از ی جا باید استارت بزنی 

سطحت چیه؟ برو کلاس ثبت نام کن بقیشم دستت میاد کم کم همه چیو یاد میگیری 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حفظیات ضعیف و قوی نداره از ی جا باید استارت بزنی  سطحت چیه؟ برو کلاس ثبت نام کن بقیشم دستت میا ...

کلاس بخاطر مدرسه و کارای خونم نمیتونم برم وقت نمیکنم همه میگن یوتیوب یاد بگیر ولی اونجام بنظرم خوب یاد نمیدن کامل نمیتونم یاد بگیرم ولی فیلم زبان اصلی دوس دارم ولی باید از یه جا یاد بگیرم و فیلم نگاه کنم 

کلاس بخاطر مدرسه و کارای خونم نمیتونم برم وقت نمیکنم همه میگن یوتیوب یاد بگیر ولی اونجام بنظرم خوب ی ...

یوتیوب از اولش نمیشه خیلیها بی سواد تولید محتوا کردن باید پایه ی چیزایی بدونی ک بتونی کانالای خوب و پیدا کنی ، از کارتون و انیمیشن شروع کن چون برا بچه هاست با لول پایین و ساده صحبت میکنن 

هفته ای دو تا ۴ روز ۱ ساعت و نیم نمیتونی برا خودت وقت بزاری؟ قطعا میشه

یوتیوب از اولش نمیشه خیلیها بی سواد تولید محتوا کردن باید پایه ی چیزایی بدونی ک بتونی کانالای خوب و ...

خونه میتونم چند ساله میخوام برم کلاس زبان هربار ک به همسرم میگم یه بهونه ای میاره و میگ باید باهم بریم ولی اون اصن علاقه ای نداره وقتیم من میگم میگه باهم بریم برا این چون خیلی علاقه دارم میخوام خونه یاد بگیرم تو خونه ام نمیدونم از کجا شروع کنم 

خونه میتونم چند ساله میخوام برم کلاس زبان هربار ک به همسرم میگم یه بهونه ای میاره و میگ باید باهم بر ...

ی کتاب خود آموز خوب بگیر کتابفروشیا بری راهنماییت میکنن