2777
2789

اینقدری دلم از همه چی پره ک نمی‌دونم اصن از کجا شروع کنم و بنویسم.. یکیشو تاپیک قبلم گفتم.. یکیشم اینه دلم ب حال خودم میسوزه ک عرضه ندارم یکار کنم ببینمش ک دل بیصاحابم آروم بگیره ‌..ن قسمته بهم برسیم ن میتونم حرف بزنم باهاش..ن میتونم حتی ی پیام بهش بدم ن کسی می‌تونه کاری واسم بکنه💔

...

نمی‌دونم واقعا چی بگم.. حرفم نمیاد اصلا..گریمم دیگه نمیاد چون سر شدم..اون ک سهم من نیس پس امیدوارم، مرگ ک حق طبیعیمه خدا بهم بده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دنیانورالدین کوچیک نکن ب اندازه ی تمام آدمایی که تو دنیا هستن عشق وجود داره صبور باش و سعی کن به خدا بسپاری همه چیو

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔

عزیزم دنیاتو انقدر کوچیک نکن ب اندازه ی تمام آدمایی که تو دنیا هستن عشق وجود داره صبور باش و سعی کن به خدا بسپاری همه چیو

عزیزم دنیاتو انقدر کوچیک نکن ب اندازه ی تمام آدمایی که تو دنیا هستن عشق وجود داره صبور باش و سعی کن ...

دیگه حالم داره بهم میخوره از اینکه چیزیو بخدابسپارم!

هیییووقت دستمو نگرف تو زندگیم

چطور اینقدر مطمعنی ک اون دنیا باشی یا نه؟ اصلا مگ از زندگی بعد مرگ خبر داری؟ 

بعضیا مثل من چیزایی براشون اتفاق افتاده ک بوجود خدا و اون دنیا اعتقاد دارن هرچند ظاهرا ببینی اصلا مذهبی بنظر نمیام

بعضیا مثل من چیزایی براشون اتفاق افتاده ک بوجود خدا و اون دنیا اعتقاد دارن هرچند ظاهرا ببینی اصلا مذ ...

اخه چطور میشه تضمین کرد ک دنیایی هم بعد مرگ وجود داشته باشه همونجوری ک ما از اول پیدایشمونو نبودیم شایدم با رفتنمون به نیستی برسیم

دیگه حالم داره بهم میخوره از اینکه چیزیو بخدابسپارم! هیییووقت دستمو نگرف تو زندگیم

بخدا منم مثل تو بودم خدا شاهده ولی فهمیدم راهو اشتباه رفتم همه چی درست شد بعدش

اخه چطور میشه تضمین کرد ک دنیایی هم بعد مرگ وجود داشته باشه همونجوری ک ما از اول پیدایشمونو نبودیم ش ...

من به حرف هیچکس کاری ندارم ولی خودم تو رویاهای صادقم که اتفاق افتاده خیلی چیزا دیدم الان مطمنم هست

اخه چطور میشه تضمین کرد ک دنیایی هم بعد مرگ وجود داشته باشه همونجوری ک ما از اول پیدایشمونو نبودیم ش ...

بنظرم تا زنده ایم لذتشو ببریم و استفاده ی درست کنیم چون عمر همینجوریشم کوتاهه 👍🏻