2777
2789

نامزدم زنگ زد گفت که دلش برام تنگ شده و من و بخشیده(البته هنوز متعقدم من کاری نکردم که من و ببخشه، ولی با نصیحتای مامان و دوستان با نامزدم اوکی شدیم) قرار بیاد خونمون، منم فکر کردم دیگه مخ نامزدم و زدم قضیه حل شده اونم گفت به باباش میگه که نظرش عوض شده، منم خوشحال که قضیه حل شده🤦🏻‍♀️

یعنی از زمان زنگ من و نامزدم یک ساعت نگذشت که دوباره زنگ زد گفت فردا میام دنبالت که بیارمت خونمون، منم گفتم باشه، بعد گفت پول میزنم حسابت برو واسه مامانا یچی بخر، بعد با خنده گفت برای مامان فریبا(مامان خودش) بیشتر سلیقه به خرج بده که معذرت خواهی‌ات بیشتر به دلش بشینه، منم بهش گفتم شوخی می‌کنی؟

جدی شد گفت که نه اصلا شوخی نداره و باید حتما انجام بدم وقتی ک دل مادرش از من صاف بشه اونم راحت میشه

منم گفتم که من معذرت خواهی نمی‌کنم چون کاری نکردم، گفت دل مادرم و شکستی و فلان پس میایم با بابام قضیه مجلس و اوکی کنه

بعد با یع لحن لوسی گفت که تو رو که نمی تونم بیارم جلو چشمای مادرم و همیشه باعث دور شدنمونی و سرافکنده شدن خانوادمون میشی، بعدم گوشی و قطع کرد

از اونطرف بابام به شدت ناراحته که چرا پسره نمی تونه جلوی خودش و بگیره همچی و به خانواده اش میگه که باباش اینطوری با من صحبت کنه

قرار بود مامانم یع طوری بابام راضی کنه که مهراب روز مادر بیاد خونمون الان که بفهمه مهراب میخاد من و ببره و باز یع هفته ای نگهدارع ری اکت خیلی بدی قراره نشون بده🤦🏻‍♀️

الان موندم چیکار کنم؟به ساز نامزدم برقصم که باید برم معذرت خواهی کنم از مادرشوهرم!!

به حرف بابام باشم که نامزدم من و از اونطرف می‌خوره

مثلا الان از موقعی که باباش زنگ زده تا الان یع ثانیه نه از نظر چت نه تماس ول نکرده تند تند پیام میده دلم تنگ شده نمی تونم طاقت بیارم و فلااااااان

بین یک دوراهی سخت😑💔

بنظرتون بگم بیاد باباش صحبت کنه بهتر نیست، برم سرخونه زندگیه خودم؟؟

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه

الان تواحساساتی شدی وتو دوران قشنگ نامزدی هستی عذرخواهی الانت مخصوصاکه میگی اشتباهی نکردی به ضررته بعدهاهمیشه ازت انتظارکوتاه اومدن دارن حتمابه حرف بابات باش بزارنامزدت بفهمه تنهانیستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اگه بری شیرمو حلالت نمیکنم.بخدا دو روز دیگه که بری خونه خودت بدتر میکنه قهر میکنه که مامانم از فلان کارت ناراحت شده تا نیای معذرت خواهی کنی منم نمیام خونتون.تاپیک قبلت رو خوندم اصلا کار بدی نکردی

ب نظر من و طبق تجربه ام حرف باباتو گوش کن هرچی باشه پدرت هست و هیچ پدری بد بچه شو نمیخواهدالانم اگر بخاطر کار نکرده بخواهی عذر خواهی کنی کلاهت پس معرکه ست پس از الان زرنگ باش ک گربه رو دم حجله نکشن 

الان تواحساساتی شدی وتو دوران قشنگ نامزدی هستی عذرخواهی الانت مخصوصاکه میگی اشتباهی نکردی به ضررته ب ...

نامزدم خیلی رو مخه، مطمئنم الان بهش بگم نمیام باز شروع می کنه به پر کردن باباش که از این طریق خودش و به من برسونه

بخدا اگه بری شیرمو حلالت نمیکنم.بخدا دو روز دیگه که بری خونه خودت بدتر میکنه قهر میکنه که مامانم از ...

نمیرم، ینی اگ برمم معذرت خواهی نمی کنم می دونم که وضعیت بدتر خواهد شد🤦🏻‍♀️

ب نظر من و طبق تجربه ام حرف باباتو گوش کن هرچی باشه پدرت هست و هیچ پدری بد بچه شو نمیخواهدالانم اگر ...

همچیو به بابام بسپاری میگه طلاق🤦🏻‍♀️💔