2777
2789
عنوان

با شوهرم چیکار کنم

346 بازدید | 25 پست

خانما ما خیلی بدبختی بخاطر خانوادش کشیدیم امسال با وام قرض وفروش طلاهام ی پارس گرفتیم صد تمنش طلاهای من بودن....ی مقدار حدودای بیست تمن کم اوردیم به برادرش گفت بهش نداد بهونه اورد (شغلش املاکیه و وضع مالیش عالیه)بعد از روزی که ماشین رو خریدیم مدام دست اونه تصادف میکنه میذاره مکانیکی زنگ میزنه برین تسویه کنید بگیرین خراب میکنه همینه دیروز بریدیمش گفتن سی تمن خرج داره به شوهرمم میگم میگه ی ماشینه دیگه دم در زده بگم نمیدم ...شصت تمن پس اندازمون رو داد ی ماهه الان شش ماه گذشته میگه ندارم.پولای خودش رو ساختمون میخره با ماشین ما دوراشو میزنه پول قرضش میده و......چیکارش کنم میخوام برم بشینم خونه بابام ولی دوتا بچه دارم میترسم..اصلا حرف حالیش نمیشه هر روز دعوا و جنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودش خسارت میزنه بایددد خودش بده بیست کم داشتید نداده اونوقت بیاد از ماشین شما هم استفاده کنه ؟ منطقی با شوهرت حرف بزن اگه راضی شد که دیگه ماشینو نده برادر شوهرت که هیچی اگه نشد ی چند فوش بده بهش(صرفاً جهت خالی شدن)😂بعد قهر کن برو خونه بابات

بگو چطور اون موقع که تو ۲۰ تومن میخواستی اون تونست بهت بگه نه.حالا تو نمیتونی؟ البته اینم بگما مردا ...

جان بچم شده زنگ زدیم بهش برا دویست هزار هم نداده هر  چی هم بگم انگار با دیوار هم کلام میشم