سلام بچه ها اگه شما باشین با خواستگاری که مدرک تحصیلیش دیپلم هست ولی پسر خوبی از نظر اخلاقی و تیپ و قیافه هست ولی شما لیسانس یا فوق لیسانس باشید با یک نفر دیپلمه ازدواج میکنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو این دوره زمونه حیا و پول حرف اول رو میزنه اگه مدرک نداسته باسه یعنی شغل خوبی هم نمیتونه داشته باسه مگه اینکه ارسی بهش رسیده باسه به نظر من مدرک و میزان درامد خیلی الا مهمه 🙏🥰🥰
به دوستت بگو من یه خواستگار داشتم دکتری بود اندازه خر بارش نبود نه درک شعور داشت نه فهم حرف زدن نه مغز اقتصادی داشت راحت به آدم توهین میکرد و عین خیالشم نبود
الان ۶۰ درصد دانشجویان دختر و ۴۰ درصد پسر هستن. پس ی ۲۰ درصد داریم که همسر لیسانس گیرشون نمیاد. علاوه بر این بعضی از مردا با وجود تحصیلات خیلی بالا حتی دکتر میرن با دخترای دیپلمه ازدواج میکنن اگه ۵ درصد هم باشن که بیشترن ۲۵ درصد میشه.یعنی عملأ حداقل یک چهارم دخترای تحصیل کرده شانس ازدواج با پسر تحصیل کرده ندارن