2777
2789
عنوان

اینو بفرستم براش بچه ها؟

312 بازدید | 29 پست

بچه ها چندماه پیش باهم اشنا شدیم جفتمون توی بدترین وضع ممکن از نظر روحی بودیم .

بعدش یه اتفاقایی پیش اومد که سر ۲هفته کات کردیم (این وسطا خیلی پیش اومد که بگم دیگه ادامه ندیم ولی خیلی مردونه میگفت نه بمون باهم درستش میکنیم)

گذشت و بعد چندماه من انبلاکش کردم بلافاصله فرداش پیام داد و توضیح داد برام (وقتی تموم کردیم من از همه جا بلاکش کردم نتونست توضیحی بده)

ولی بازم من باهاش خوب حرف نزدم 🤦🏻‍♀️😥 خیلی گفت من هنوزم از ته دلم دوست دارم باهات اشنا بشم و تو یطرفه همه چیزو تموم کردی و واسه من هنوز چیزی تموم نشده 

حتی گفت خیلی سریع احساساتتو بروز میدی 

نهایتا چندین بار گفت منو ببخش و بیا از اول شروع کنیم من بهش گفتم میبخشمت ولی دیگه چیزی راجب ادامه رابطه بهش نگفتم 

ولی خب وقتی بهش فکر میکنم حس میکنم حیفه به خودم و اون فرصت ندم . پسر خوبیه ولی نه من نه اون تا سال ها نمیتونیم به ازدواج فکر کنیم بخاطر شرایطمون(درسمون تموم نشده)

دیشبم عکس پروفایلمو عوض کرده بودم پیام داد اووف چقدر قشنگ شدی 🤦🏻‍♀️😅 

دیگه بعدش صحبتمون ادامه دار نشد اونم دیگه حرفی پیش نیاورد از بس من جوابی بهش ندادم بابت ارتباطمون 

بنظرتون این پیامو بهش بدم؟ دلم نمیخواد بخاطر این غرور لعنتی از دستش بدم حداقل اگه بدم باشه با چشمام ببینم

الان پیامو میفرستم اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذاررررر

محمد من این روزا به حرفات فکر‌ میکردم

بخشی از من با همه استرس و فشار روانی این رابطه دوست داره ارتباطشو باتو حفظ کنه
گفتی چیزی تموم نشده ولی بنظرم خیلی چیزا تغییر کرده حتی اگه به قول خودت هنوزم منو دوست داشته باشی
نمیدونم از من و تو یه رابطه بالغانه و منطقی برمیاد یا نه
شاید باید به همدیگه فرصت بدیم
البته اینا دو طرفست
یعنی باید توام مایل باشی به ساختن این رابطه چون میدونم توام کمتر از من اذیت نشدی
این از پیامای نصف شبی منه ،دقیقا تایمی که مغزمو خاموش میکنم با احساسم تصمیم میگیرم برخلاف همیشه که عقلم نمیزاره به ادما اعتماد کنم و بزارم بهم نزدیک بشن🤦🏻‍♀
توام فکراتو بکن اگه حس کردی اینده ای با من داری و میشه با همفکری ساختش بهم بگو اصلا عجله نکن چون خودمم خیلی فکر کردم راجبش
وگرنه هم من هم تو این پیامو ندید میگیریم مثل چندماه گذشته چون این حرفی بود که اگه نمیزدم به جفتمون مدیون بودم بعدا

هر دو چن سالتونه

هردو ۲۰ اون ۵ماه بزرگتر 

هم رشته ایم (پرستاری میخونیم)

و هردو داریم برای بار سوم هم واسه کنکور میخونیم 

ولی اون خیلی عاقلتر از منه و درکل خیلی سعی کرد واسه حفظ رابطه ولی من اعتماد نداشتم اصلا