2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکارکنم

625 بازدید | 15 پست

از وقتی طلاق گرفتم خانوادم دیوونم کردن میگن حتما تقصیر تو بوده تو نتونستی زندگی کنی.چون خواستن منو برگردونن و نرفتم حالا پدرم حتی نمیذاره از خونه بیرون برم با پول مهریه ام ماشین خریدم نمی‌ذاره پشتش بشینم.مامانم توقع داره حتی یه ثانیه گوشی دستم نگیرم و فقط کار کنم...افسردگی گرفتم تو خونه چیکارکنم از دستشون نه از شوهر شانس اوردم نه خانواده 

با پول مهریه ات باید خونه اجاره میکردی مستقل میشدی هیچ احدی حق نداشت جلوت و بگیره چون تو دیگه اختیارت کاملا دست خودته

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مدت بزن به بی خیالی قلاب بافی خیاطی دستگیره و دمی دوختنی نقاشی یه چیزی دست خودت بگیر درست میشه تو ...

بخدا چندماهه زدم به بیخیالی هرچی جواب نمیدم بدتر میشه گوشی دستم میگیرم بابام میگه با کی حرف میزنی چیکار میکنی.همین ج.. بازیارو دراوردی طلاق گرفتی....بخدا به فکر خودکشیم

عزیزم خانواده ات چرا ازین رو به اون رو شدن ، یادمه تو همه تاپیکات از شوهرت و خانواده ش گله داشتی اما میگفتی شکر پدر و مادرم حمایت میکنن پس چرا اینطوری شد،؟؟

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.
عزیزم خانواده ات چرا ازین رو به اون رو شدن ، یادمه تو همه تاپیکات از شوهرت و خانواده ش گله داشتی اما ...

حمایتم کردن عزیزم انقد مردم حرف چرت میزنن که چرا بهش نگفتید بره شاید زندگیش درست میشد فکرمیکنن راست میگن

حمایتم کردن عزیزم انقد مردم حرف چرت میزنن که چرا بهش نگفتید بره شاید زندگیش درست میشد فکرمیکنن راست ...

نمیدونم چی بگم ، کاشکی درک کنن پیش اون مرد خوشبخت نبودی

بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است.
بخدا چندماهه زدم به بیخیالی هرچی جواب نمیدم بدتر میشه گوشی دستم میگیرم بابام میگه با کی حرف میزنی چی ...

الهی بگردم برات رو خونوادتم از طرف بیرون فشاره جواب یاد مادر پدرت بده که از مردم حرف نخورن  مثلا بگن دخترم تو سری خور نیست مثل نسل قدیم  تحصیل کردس زیر بار زور نمیره بیسواد و کودن نیست بشینه با هر شرایطی بسازه اینجور جواب بدن کم کم بقیه میفهمن دهنشونو باید نگه دارن. بشین باهاشون صحبت کن  همین فکرتو بگو بهشون بگذار یه کم بترسن .من بجه بودم یه همسایه داشتیم ترک بودن زنه طلاق کرفته بود بچشم پیش شوهرش بود خانوادش و داداشاش خیلی اذیتش میکردن یبار داشت با مامانم تو کوچه درد و دل میکرد میگفت الان داداشم بیاد ببینه  بیرونم دعوا میکنه اخرم انقدر اذیتش کردن خودش دار زد خدا رحمتش کنه برا خودت یه سرگرمی درست کن کمتر از این فکرهای مخرب بیاد سراغت