2777
2789
عنوان

خانوما ی سوال

77 بازدید | 3 پست

دخترم خونریزیاش شدیده دکترم بردم گفت ک چیزی نیست

https://uupload.ir/view/۲۰۲۴۰۱۰۱_۱۹۲۴۴۹_1pcs.jpg

ولی لخته خون انقدری من که خودم نداشتم تو دوران مجردیم.شما تجربشو داشتین؟عادیه؟

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

مفنامیک اینجوری میکنه معمولا

منم میخورم زیاد لخته میشه

۱۸ سالمم هست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مفنامیک اینجوری میکنه معمولا منم میخورم زیاد لخته میشه ۱۸ سالمم هست

دخترمم ۱۵ سالشه مرسی مهربون .آخه خودم که اصلا ابنطور لخته هایی رو نداشتم دوران مجردی 

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمم ۱۵ سالشه مرسی مهربون .آخه خودم که اصلا ابنطور لخته هایی رو نداشتم دوران مجردی 

طبیعیه قرص نخوره دیگه لخته نمیشه اما ضرری نداره براش 

من بعضی وقتا که مفنامیک نمی‌خورم خونی که ازم میره روانه ولی مفنامیک لخته میکنه و خوب هستش

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم