2777
2789

براتون تعریف میکنم که ماجرا چیه لطفا راهنماییم کنید

نمیدونم چرا اصلا ازش بدم اومده با اینکه با عشق انتخابش کردم ولی دیشب بوشو توی اتاقم حس کردم حالم بهم خورد

حال روحیم اصلا خوب نیست اصلا درس اینا نمیتونم بخونم

و نمیخوامم زیاد با خانوادم در میون بزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

بزار

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نامزد من (عقدیم) دانشجوعه

بعد مادرش که قبلت دبیر من بوده آموزشگاه کنکور داره

بعد نامزدم بدون اینکه به من بگه رفته با یکی از دخترای آموزشگاه قرارداد مشاوره هفتگی تا کنکور گذاشته

با اینکه در موردش قبلا صحبت کردیم و من مخالفت خودمو نشون دادم و کاملا متوجه بود که من ناراحت میشم

مخصوصا اینکه اون دختر خانوم خیلیییی گیر میداد از قبل رو نامزد من و من چند باری متوجه شدم بودم اینو چون خودمم هر روز اونجام به خاطر کنکورم

مادر نامزدمم حتی بهش گفته بود که مگه فلانی(من) نگفته بود دیگه نیاز نیست مشاوره بدی؟؟ چرا قبول کردی؟؟

اونم گفته بود نه اوکیه این دختره خیلی اصرار کرد من دیگه نتونستم نه بگم