2777
2789
عنوان

تولدمه هیچکس تبریک نگفته بهم 😂😂فک نمیکردم انقدردیگ تنها باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂همه اطرافیان دارن ماهم اطرافیان و رفیق داریم توهم مناسبتی ک بهت تبریک نگفتن تو تبریک میگی؟

اخه مشکل اینه من مامان بابامم نمیگن😂😊نه خب جریان پدرمادر فرق داره من تولد اونا  یا روز مادرو پدر خودمو جر میدم از کادو گرفته تا غذا و اینا

ولی خب برا دوست و سایر اشنا نه ببینم اونا نگفتن منم نمیگم 

راستی عشقم تولدت مبارک ارزوهات خاطره بشن❤️😍

اخه مشکل اینه من مامان بابامم نمیگن😂😊نه خب جریان پدرمادر فرق داره من تولد اونا  یا روز مادرو ...

مرسی عزیزدلم😘

منم بابام ک تبریک نگفت و بیشتر داره اذیت میکنه یادم باشه برای تولدش ..😅

اینو دیروز برا یکی از بچهای سایت نوشته بودم گفتم برا تو هم بفرستم شاید ب دردت خورد❤

انسان هر چقدرم دورش شلوغ باشه ولی درکل موجود تنهایی هست یاد بگیر خودت بتونی حال خودتو خوب کنی این کار خیلی جاها ب دردت میخوره مثلا امروز میتونستی خودتو دعوت کنی کافه برا خودت ی کادو میخریدی شاید خنده دار باشه ولی حس خوبی ب آدم میده این ک برا خودت ارزش قاعلی تولدتم مبارک باشه بهترین سال باشه برات 

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
مرسی عزیزدلم😘 من بابام ک تبریک نگفت و بیشتر داره اذیت میکنه یادم باشه برای تولدش ..😅

بیخیال همه برو واسه خودت یه مینی کیک تک نفره بگیر ارزونم هست بشین بخور تنهایی

یه کادوی خوشگلم واسه خودت بخر شمعتو فوت کن ارزو کن

به بابات چکار داری ؟؟ 🙄😂 

بیچاره این باباها هر کاری کنن برامون باز زبون مون درازه جلوشون 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
به بابات چکار داری ؟؟ 🙄😂  بیچاره این باباها هر کاری کنن برامون باز زبون مون درازه جلوشون&nbs ...

نو نو نو نو 

اصلااا بابای منو با خودت و کسانی ک دیدی مقایسه نکن این مثل ازرائیله

فک نکن اغراق میکنما

نو نو نو نو  اصلااا بابای منو با خودت و کسانی ک دیدی مقایسه نکن این مثل ازرائیله فک نکن اغراق ...

مگه عزارئیل رو دیدی که میگی شبیهشه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
تولدت مبارک عزیزم انشاالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشی برسی به همه آرزوهات🧡🌱 منم تولد امسالم مثل تو ...

مرسی عزیزم😘

ایشالا ی رووووزی ماهایی ک تنها تولدمونو اینطوری سپری میکنیم ی روزززی ب ی پارتی بزرگ تبدیلش کنیم