2777
2789

میخوام جدا شم دیروز رفتم پیش وکیل اما هنوز پول نریختم به حسابش

دخترم ۲ سالشه رفته اون اتاق تنها خودشه نمیاد بیرون میگه مامان من بابا ندارم اتاقم کوووو تختم ندارم 

دلم کباب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا طلاق

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب چرا طلاق

خب مشکل داستن حتما چ سوال مسخره ایه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

هر کدوممون ی جوری دلمون کبابه قربون خدا برم چی میشه ی نگاه ریز بهمون بندازه دل همه رو شاد کنه خیلی دلم گرفته اینارم میبینم بدتر ایشاللّه ک خدا براتون هر چی خیر و خوشی و شادی تو دنیاس بخواد دل کوچولوتم شاد کنه❤

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

بچه ی دوست منم همینه هست سالشه

وقتی دو سالش بود پدر انگلش به یه دختره دوست شد و از خونه‌رفت 

دوستم دوسال بدون شوهر خونه پدرشوهرش زندگی کرد ولی آخرش جدا شد

چندمی پیش اومدن خونمون بچه گریه می‌کرد چرا من اتاق ندارم چرا ما پول نداریم خونه نداریم

آنقدر ناراحت شدم دلم میخواست زار بزنم گریه کنم