به وقت اذان و بیشترین انرژی که روی زمین وجود داره ازت میخوام همه شاد و خندان باشن هیچ غمی توی دلشون نباشه خدای من تو بزرگی تو عزیزی
تو خالق تمام خوبی ها هستی خودت واسه هممون اون چیزی که صلاح بزار توی مسیرمون❤️
ی دختر مستقل و قوی که داره واسه آرزوهاش میجنگه ❤️❤👑 باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷🍷🍷داداشم عشقمه و هرنفسش برام امید زندگی 🕯سیگار تسکین دردای تو شب منه ❤️❤️ تیکر واسه زمان خریدن خونمِ 🏩
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای خدای مهربون تودلیای همه رو سلامت به بغلشون برسوت تو دلی منم سالم بیاد بغلم زندگیم بهتر بش ...
الهی امین ❤️
ی دختر مستقل و قوی که داره واسه آرزوهاش میجنگه ❤️❤👑 باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷🍷🍷داداشم عشقمه و هرنفسش برام امید زندگی 🕯سیگار تسکین دردای تو شب منه ❤️❤️ تیکر واسه زمان خریدن خونمِ 🏩
من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم
سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دع ...
الهی امین عزیزم
هرچی خدا برات چیده به بهترین نحو برات اتفاق بیفته
خدایا تو خیلی جاها کمکم کردی و به چشم دیدم کمکت رو این بار هم مثل همیشه که از در خونت ناامیدم نکردی ناامیدم نکن سلامتی عزیزم رو بهش برگردون همه بیمار ها رو هم شفا بده🙏🙏🙏🙏
بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟
خدایا تو خیلی جاها کمکم کردی و به چشم دیدم کمکت رو این بار هم مثل همیشه که از در خونت ناامیدم نکردی ...
الهی امین❤️