2777
2789

بچم ۲۱ روزش تا ۱۵ روزگی شیر خودمو دادم رفتم برا مراقبت وزن اضافه نکرده بود اینم بگم تو هر سری تایم شیر دهی خیلی طولانی میشه بعصی وقتا شاید باور نکنین به ۳ ساعت هم میرسه از اونور هم بچم همکاری نمیکن خوب میک نمیزن وسط شیر خوردن میخوابه میزارم زمین به ۱۰ دقیقه نرسیده بیدار میشه گریه میکن خلاصه بعد مراقبت خانومه تو بهداشت گفت برو تا ۱۰ روز شیر خودتو بده بیا برا وزن گیری اگه اضافه نکرده باش مجبوریم شیر خشک تجویز کنیم منتهی بعد سه روز سینه هام اصلا به مدت ۲۴ ساعت شیر نداد مجبور شدم شیر خشک بدم الانم مجبورم باز شیر خشکم بدم از اونور هم چون بچم میک نمیزن شیرمو با شیر دوش میدوشم میدم بهش.

میشه اونایی که تجربه دارن بهم بگن بعد ۲۱ روز چرا هنوز شیرم کافی نیست واینکه بچم چرا خوب میک نمیزن ومیخوابه از کافی نبودن شیر خسته میشه به نظرتون؟

بعد اینکه سینه هام خیلی شل هستن مگه نباید پر بشن سفت بشن؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بعد ۲۱ یک روز یاید راه به راه پر بشه باید به خودت برسی هروقت شیردادن باید پاشی غدا بخوری 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها اینجور هستن عزیزم

ما خانوادگی اینجوریم کلا شیر نداریم 

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

اویل بچه خیلی مک میزنه بزار سی‌نت بخوره وگرنه شیرتو از دست میدی باید وقتی شیر دادی بهش،پاشی عدای مقوی بخوری مایعات گرم با تخم شربتی

کدوحل ایی

کتلت گوسفندی

دال عدس،با گوشت گردنی گوسفند 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بعد ۲۱ یک روز یاید راه به راه پر بشه باید به خودت برسی هروقت شیردادن باید پاشی غدا بخوری 

غذام همون ۳ وعدس بچم چون نفخ داره متاسفانه خیلی از چیزارو هم نمیتونم بخورم.

هیچ وقت پروسه ی شیر دهی رو درک نکردم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

کباب فیله گوسفندی 

مایعات 

آب سیب و آب هویچ خانگی

قرص لاکتاول 

اگه بچت آلرژی نداره خوردن شیر جوشیده خیلی شیرتو زیاد میکنه باید به خودت برسی تا سی‌نت پر بشه

بعضی ها اینجور هستن عزیزم ما خانوادگی اینجوریم کلا شیر نداریم 

یعنی شیر خشک میدین؟

سر پسر اولم اینطور شد کلی عذاب وجدان گرفتم گفتم لابد من نابلدی کردم ولی سر این به خدا همه ی راها رو رفتم تو خونواده فقط من اینطورم خواهرم الان ۴ ماه زایمان کرده ماشاالله شیرش خیلی خوبه با یه سینه هم شیر میده ولی بچش خداروشکر وزنگیریش عالی

غذام همون ۳ وعدس بچم چون نفخ داره متاسفانه خیلی از چیزارو هم نمیتونم بخورم. هیچ وقت پروسه ی شیر دهی ...

بچت کوچیکه زیاد تو بحرش ترو هرچی رو زیاد کنکاش کنی بیشتر اذیت میشی فقط بزار زیر سی‌نت مک بزنه باید این روزها را تحمل کنی فقط باید عدای مقوی بخوری و اون مک بزنه اینجوری سی‌نت پر میشه راه دیگه ایی ندادی هرآینه تا یک ربع خالی میشه بچه تو دوست داره به مک زدن اینکار باعث افزهیش،شیر تو ماه‌های بعدی میشه به شرطی که از نظر تغدیه خوراک سالم و مقوی داشته باشی 

کباب فیله گوسفندی  مایعات  آب سیب و آب هویچ خانگی قرص لاکتاول  اگه بچت آلرژی ندار ...

مرسی عزیزم به خدا وقت نمیکنم چیزی درست کنم همش درگیر شیر دهی و کارای مربوط به اونم اون یکی بچمم هست به اونم باید برسم 

تخم شربتی با آب ولرم

آب سیب و آب هویچ معجزه میکنه

شیرجوشیده شده

فرنی برنج با زیره سبز درست کن بخور

کباب فیله گوسفندی

ماکارونی 

دال عدس 

روغن زیتون با کاهو

میوه ها سیب زرد و گلابی  کمپوت درست کن بخور

مرسی عزیزم به خدا وقت نمیکنم چیزی درست کنم همش درگیر شیر دهی و کارای مربوط به اونم اون یکی بچمم هست ...

ببین باید بخوری تا شیر داشته باشی شیرفقط اینجوری درست میشه ت. بخوری سالم و خوب اون مک بزنه اونوقت ببین چه قشنگی وزن میکشه بالا

بچت کوچیکه زیاد تو بحرش ترو هرچی رو زیاد کنکاش کنی بیشتر اذیت میشی فقط بزار زیر سی‌نت مک بزنه باید ا ...

خب بدبختی اینجاس اون مک نمیزن همکاری نمیکن اولش که به سختی میگیره بعد اونم هی در میاره بعدم که میگیره چند تا مک نزده خوابش میبره بع خدا خسته شدم این ۲۰ روز اندازه ی ۲۰ سال گذشت 

یعنی شیر خشک میدین؟ سر پسر اولم اینطور شد کلی عذاب وجدان گرفتم گفتم لابد من نابلدی کردم ولی سر این ...

ببین نهایت ده روز شیر داشتن هم خواهرم هم مادرم سر ما بچه ها 

تازه اونم کافی نبود وسطاش شیر خشک 

اخرم ک کلا شیر خشک 

عذاب وجدان نیست بعضی ها واقعا شیر ندارن 

پس خودتو ناراحت نکن هیچ مادری بدی بچشو ک نمیخواد خانوم🌹

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
خب بدبختی اینجاس اون مک نمیزن همکاری نمیکن اولش که به سختی میگیره بعد اونم هی در میاره بعدم که میگیر ...

وآیه اینکه خیلی کوچیکه اویل همینجوری میخورن عزیز