2777
2789

دوستان صفحه اینستاگرام من از چهارشنبه گذشته دچار مشکل شد دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم کلی هم تلاش کردم از راههای مختلف ولی نشد که نشد همش میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشود بعد مجبور شدم زنگ بزنم به شماره 9099075302شماره پشتیبانی اینستاگرام ایران هست که واسه هر دقیقه صحبت 20هزارتومن میگیرن!!!! برای 19دقیقه حرف زدن ۴۰۰هزارتومن پول تلفن ثابت مون اومد و مجبور شدم پرداخت کنم چون تلفن خونه رو قطع کردن واقعا کلاهبرداری ازاین واضح ترندیده بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه همچین دردی بهم خورد یه دفعههه  زنگ زدم به همچین شماره ای واسه کنکور بود در عرض چند دقیقه ۲۵۰ تومت پول تلفن اومد ۵ سال پییششش

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

منم یه همچین دردی بهم خورد یه دفعههه  زنگ زدم به همچین شماره ای واسه کنکور بود در عرض چند دقیقه ...

واقعا پس شما هم مثله من شدی ؟؟پیش شماره اش ۹۰۹بود درسته ؟؟این شماره ها رو درست کردن ازجیب مردم دزدی کنن خیلی بی انصافن آخه دقیقه ای ۲۰هزار تومن انصافه

وقتی خبر داری از قیمتش که کلاه برداری نیست. شما میتونستی از بازیابی رمز استفاده کنی. بهت لینک میداد ...

نه من فکر کردم میگه دقیقه ای ۲۰هزار ریال یعنی دوهزارتومن متوجه نشدم که گفت ۲۰۰هزار ریال 

وقتی خبر داری از قیمتش که کلاه برداری نیست. شما میتونستی از بازیابی رمز استفاده کنی. بهت لینک میداد ...

اصلا نشد بازیابی هرکاری بگی کردم تازه الان هم که انقدر پول دادم هنوز معلوم نیست صفحه مو بهم بده یا نه 

واقعا پس شما هم مثله من شدی ؟؟پیش شماره اش ۹۰۹بود درسته ؟؟این شماره ها رو درست کردن ازجیب مردم دزدی ...

اره ۵ سال پیش اینطوری شد واسهدیه مشکل کنکوری بود زنگ زدم ۲۰ دقیقه شد ازرقصدم کشش میدادن دیگه تجربه شد ک ب همچین شماره هایی زنگ نزنم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

نه من فکر کردم میگه دقیقه ای ۲۰هزار ریال یعنی دوهزارتومن متوجه نشدم که گفت ۲۰۰هزار ریال 

ارهههه دقیقا منم همینطوری شد فکردم میگه دقیفه ایذهزارو ششصد تومن نگو ۱۶ هزار تووومن بوده😐😂

هزینه رو پرداخت کردی ۲۵۰هزارتومن و؟؟

اره دیگه ۲۵۰ تومن اومده بود چون زیاد بود زده بود اخطار فوووری باید پرداخت میکردم