2777
2789
عنوان

چه خرافاتی شنیدین که کم کم باور کردین و الان بهش معتقد شدین؟!🤌🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستن گوشه چادر وقتی اشیا گم میشن زود بمحض بستن پیدا میشه

حلقه نامزدیمو گم کرده بودم ینی زمین و زمان گشتم

بخدا با مامان و بابام و کل خانوادع داخل کمد هایی که وسایلامو میزارم گشتیم پیدا نکردیم

بعد خالم گفت گوشه روسریتو گره بزن و یه دعایی بخون یادم نیس اون دعا چی بود 

دوباره رفتیم گشتیم داخل همون کمد ها بود که ده نفری داشتیم میگشتیم همونجا بود😐😐😐😐

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من چشم زخم رو اعتقاد نداشتم ولی خیلی تو زندگیم دیدم

و سحر و جادو هم میگفتم اصلا با عقل جور در نمیاد تا هم چند بار به وضوح دیدم مردم انجام میدن و جواب میگیرن

و تو قرآن هم اومده پس حتما وجود داره

به فا.ل حافظ 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

یه همسایه داریم یه بار بچه ش اسهال و استفراغ شدید گرفت هرچی دکتر بردن و بستری کردن خوب نشد که نشد. البته اینم بگم قبل این اتفاق بچه از یه ارتفاعی با کله خورد زمین. بعد اون خانوم میگفت بچه م بو بلندی گرفته و جالب اینجا بو. توی سر بچه و کف دستش یه بوی بدی میداد. خلاصه دیدم خانومه زنگ زد یکی از فامیلاشون تو شهر خودشون اونم یه تیکه استخوان گلوی گوسفند با پست براش فرستاد بردن تو یه خرابه دفن کردن و بچه رو با آب پونه حموم کردن همون لحظه بچه خوب شدو حتی یکبار دیگه بالا نیاورد

شده به یکی به خاطر فلان کارش سرزنشش کنی بعد خودت یه روزی همون کار رو بکنی که یکی دیگه سرزنشت کنه؟!

الان حضور ذهن ندارم

ولی به این خیلی خیلی اعتقاد دارم

عادت های اتمی و اثر مرکب
وای من به کارما خیییییلی اعتقاد دادم. راستی من به شما چند روز پیش درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبول ...

بله دیدم،،

ولی شرمند،معذورم،

بازهم معذرت🙏🙏🙏

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌