2777
2789

خانوما من اوایل هفته پنجم بارداری هستم

تا الان هیچ خونریزی و لکه بینی نداشتم

اما امروز همراه با ترشحاتم در حد دو قطره خون قرمز روشن بود...دکترم زنگ زدم جواب نداده

دازم میمیرم از استرس

اگر کسی چیزی میدونه بهم بگه

بعد من گرفتگی عضلات شکم خیلی داشتم ولی از دیشب رفع شده...

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم قبلا گفت تا قلب تشکیل نشه نباید شیاف گذاشت

پس برید حتما الان اورژانس بیمارستانی که بخش زنان داشته باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم،اصلا استرس نداشته باش،بسپار به خدا هر چی صلاح بدونه همون میشه.شما استراحت مطلق داشته باش،شیاف باید استفاده کنی.دستشویی فرنگی استفاده کنی.

یه صلوات مهمونم میکنید،هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم.
پس چرا خانوما میگن برو دکتر و ...؟؟ نمیشه تا بعدازظهر صبر کنم؟؟؟

چرا تند تند کن اگ نداشتی بعداظهر برو ولی حتما یه سر برو خیالت راحت شه اینا که اینجورین بچشون پسر خون صورتی بود یا قهوه ای اگ قرمز باشه بد 

ببخشید تند تند چک کن 

باشه عزیزم

فعلا دراز کشیدم خبری نیست

بارداری اولمه از استرس دارم دق میکنم

انشالله خدا برام نگهش داره😔😔

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید
باشه عزیزم فعلا دراز کشیدم خبری نیست بارداری اولمه از استرس دارم دق میکنم انشالله خدا برام نگهش د ...

چیزی نیست اصلا استرس نداشته باش خودش سهم منم هفته ۵ بارداریم استرس الکی بخودت نده منم درد دارم