2777
2789

سلام به همه مادرا ، بچه ها من دو تا سقط داشتم ، و هنوز نرفتم دکتر ، میشه راهنمایی بکنید ؟ کسایی ک بدون دکتر رفتن مادر شدن ؟ کسایی ک دکتر رفتن ؟ چی کفته ؟ هزینه هاشون چقد شده ؟ اسم دکترشون چی بوده ؟  بعد از کورتاژ رحمشون سالم بوده ؟ کلا تجربیاتشون چی بوده ممنون میشم باهام حرف بزنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

من سه تاسقط داشتم اخریش طفلی یه ماه و ده روز قبل بود

من تحت نظربودم بخاطراینکه بچمم بعد4سال نازایی خدابهم داد

دوتای اولی زیر10هفته سقط شدن و دلیلشو نفهمیدم این طفلی15هفته بود که ضربان قلبش وایستاده بود البته تو غربال اول سندروم داونوریسک بالا زده بودن

اگه تصمیم دارین بارداری موفقی داشته باشید حتما تحت نظریه دکتر کاربلد باشید و خودتونم صبرداشته باشید

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام عزیزم من سه تاسقط داشتم اخریش طفلی یه ماه و ده روز قبل بود من تحت نظربودم بخاطراینکه بچمم بعد ...

عزیزم چه دارو هایی برای جلو گیری از سقط مصرف میکردین؟ برا دوتا سقط قبلی چه مشکلی براتون تشخیص دادن؟

عزیزم چه دارو هایی برای جلو گیری از سقط مصرف میکردین؟ برا دوتا سقط قبلی چه مشکلی براتون تشخیص دادن؟

اون دوتارو گفتن ضعیف بودن و نموندن اینو گفتم بفرستید ازمایش دلیلشو بفهمن گفتن30میلیون به بالا هزینه ازمایششه منم نتونستم ازپسش بربیام

تو دوران بارداری داروی خاصی نداشتم ولی اگه خطرسقط باشه پروژسترون تجویز میکنن

مشکل من اینه بارداریام سالمه و بی خطر بدون هیچ علایمی 

سقط میشن 

بدن خودم دیگه کم اورده قید بارداریوزدم البته سنمم رفته بالا

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سقط بخاطر ضعف تخمک و اسپرم هست لطفا قبل از بارداری اصلاح سبک زندگی انجام بدید 

پیج خانم تاجیک ببینید رایگان توضیح داده

Bardari flora

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده