2777
2789
عنوان

اگر ناخن هاتون کاشته میشه بیاید

833 بازدید | 17 پست

شما وقتی میرید ارایشگاه به ناخن کار میگید قبل شروع کار وسایلش رو ضدعفونی کنه ؟ 

من بهترین سالن های تهران رفتم که مناطق بالا هم هستن و قیمت هاشون هم بالاست ولی بهشون میگی ضدعفوانی من میگه قبلا ضد عفونی کردم خیالت راحت

از طرفی چند ساله ناخنم کاشته عادت کردم وقتی برمیدارم کنار انگشتام پوست بلند میشه و ناخنم هام سریع میشکنه 

از طرفی همیشه استرس مسائل بهداشتی و بیماری رو دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو من حساسم لطفا یه بار دیگه ضدعفونی کنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چرا انقد هزینه کاشت رفده بالا😥😥😥

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
خب بگو من حساسم لطفا یه بار دیگه ضدعفونی کنید

میگم

حتی یبار وسایل شخصی بردم 

بهش برخورد گفت من خیلی تمیزم ضدعفونی میکنم قبلش بعد که مشتری بعد من اومد بدون ضدعفونی استفاده کرد 

وسایل منم استفاده نکرد قیافه گرفت 

همشون همینن 

میگم حتی یبار وسایل شخصی بردم  بهش برخورد گفت من خیلی تمیزم ضدعفونی میکنم قبلش بعد که مش ...

به روش میاوردی ضدعفونی نکرده😑

حتما ناخنکارتو عوض کن یه جا دیگه برو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بگو لطفا ضدعفونی بشه  من حساسم گفت نه و فلان بگو ممنون پس نمیخوام  و بلند شو برو به مس ...

سالنی که میرم شاید پنجاه تا ناخن کار داشته باشه فقط 

مسئولش گفت اینجا همه قبل کار قد در صد ضد عفونی میکنن ولی بنظرم دروغ میگن چون صدبار دیدم مشتری بعد خودم نشسته بدون ضدعفونی واسش کار انجام دادن

به روش میاوردی ضدعفونی نکرده😑 حتما ناخنکارتو عوض کن یه جا دیگه برو

عوض کردم صدبار ناخن کار عوض کردم همشون همینن

زورشون میاد ضدعفونی کنن میترسن وسایلشون خراب بشه الکی میگن ضدعفونی کردیم