2777
2789
عنوان

به نظرتون برم از خونه یا نه

92 بازدید | 11 پست

بعد هشت سال زندگی حتی روز تولدمو بهم تبریک نگفت نه به خاطر این دیگه کم آوردم میخام چند روز برم خونه مادرشوهرم تو روستا به شوهرمم چیزی نگم به نظرتون چیکار کنم خستم خیلی‌ همش میگع برام مهم نیستی میخام ببینیم چی به چیه تو زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیومد دنبالم اگه دنبالم نگشت بعد باید چیکار کنم

اگه به این هوا میری که بیاد دنبالت نرو چون هر چیزی ممکنه

اگه میخوای بری چند روز هواتو عوض کنی بهش بگو و برو

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اگه به این هوا میری که بیاد دنبالت نرو چون هر چیزی ممکنه اگه میخوای بری چند روز هواتو عوض کنی بهش ب ...

کاش دوسش نداشتم میتونستم مثل هم خونه باهاش باشم میدونم سختم میشه ولی میخام ی بار هم شده سر حرفم وایسم اگه نیاد دیگه راه برگشت بهش ندم و تموم

کاش دوسش نداشتم میتونستم مثل هم خونه باهاش باشم میدونم سختم میشه ولی میخام ی بار هم شده سر حرفم وایس ...

خب چکاریه، درست مثل دو انسان بالغ بشینید حرف بزنید قهر چه معنی میده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.