2777
2789

از این حشرهایی که تو ارد میزنه فک کنم باشه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسک های پودری

چوب مصرف می کنند و همچنین از منافذ چوب به عنوان حفره های طبیعی برای تخم گذاری در آن استفاده می کنند. بر خلاف برخی از انواع سوسک های چوبی که فقط چوب های زنده را آلوده می کنند، سوسک های پودرپوست برای هجوم مبلمان چوبی و تزئینات چوبی در اطراف خانه شناخته شده اند. آنها به احتمال زیاد به چوب های سخت مانند گردو، بلوط، شاهین، زبان گنجشک و چوب ماهون حمله می کنند.به دنبال سوراخ های خروجی بیضی شکل مشخصه آنها در قالب گیری در امتداد کف یا سقف، در قاب درها، در کابینت ها، در قاب عکس ها یا حتی در کفپوش های چوبی باشید.

توجه داشته باشید که سوراخ های خروجی لزوماً به معنای وجود هجوم فعلی نیست. سوسک‌ها صدایی تولید می‌کنند که از طریق ابزاری شبیه گوشی پزشکی شنیده می‌شود و یک متخصص کنترل آفات می‌تواند به شما در شناسایی هجوم فعال کمک کند.

همچنین ممکن است پودر نرمی در زیر سوراخ های خروجی در یک آلودگی فعال وجود داشته باشد.ریشه کنی: بهترین راه برای از بین بردن سوسک های پودری این است که هر گونه چوب آلوده را از بین ببرید و جایگزین کنید. یک متخصص کنترل آفات همچنین می تواند یک حشره کش مایع را به داخل تونل هایی که سوسک ها در آن تغذیه می کنند تزریق کند. توجه داشته باشید که بزرگسالان می توانند در گوشه و کنار خانه شما تخم بگذارند، بنابراین اگر آلودگی شدید باشد، ممکن است استفاده کامل از حشره کش ها ضروری باشد. بخور معمولاً فقط برای شدیدترین موارد آلودگی به سوسک پودری اختصاص دارد.

پیشگیری:

هنگام ساختن یک خانه جدید، مطمئن شوید که الوار شما قبل از ساخت در کوره خشک شده است تا هرگونه سوسک و لارو پست پودری که ممکن است در داخل چوب باشد از بین برود. مواظب باشید مبلمان و هیزم را از نظر وجود علائم سوسک پودری قبل از آوردن آنها به خانه خود بررسی کنید، زیرا آنها می توانند حشرات یا لاروهای آنها را در خود جای دهند.