2821
2789
عنوان

مامان های پسردار بابلی میایید لطفا

126 بازدید | 10 پست

پسرم بزرگ شده میخوام ببرمش سلمونی. شما بچه هاتون رو کجا میبرید؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من میگه آرایشگاه برا خانما هس

سلمونی برا مردا 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من اگه پسردار بشم هیچ وقت نمیبرمش😂میسپرم ب باباش

بعضی وقتا مجبور میشی.

گاها شوهرم خیلی وقت نداره واسه اینکارا.گل پسرمو خودم میبرم یا میشینم اونجا یا میام تو ماشین میشینم ولی طوری که دید داشته باشم داخل ارایشگاه😁

یاشاسین آذربایجان💓✌

بعضی وقتا مجبور میشی. گاها شوهرم خیلی وقت نداره واسه اینکارا.گل پسرمو خودم میبرم یا میشینم اونجا یا ...

اصلا انقد این کارو وظیفه باباها میدونم ک وقتی شنیدم مامانه پسرشو برده خیلییی تعجب کردم😂

اصلا انقد این کارو وظیفه باباها میدونم ک وقتی شنیدم مامانه پسرشو برده خیلییی تعجب کردم😂

اره در اصل باید باباها ببرن.اما گاها مجبور میشی دیگه😄مهم نیست بابا.ارایشگرا اصلا عادت کردن مثل قدیما نیست که بد بدونن

یاشاسین آذربایجان💓✌

بزرگ یعنی چند ساله؟ یه آرایشگاه کودکان هست جلوتر از امام زاده قاسم اگه کودک هنوز

تا الان همش اونجا بردم. اما این سری نمیدونم عصبانی بود چی بود که صورت پسرم رو زخمی کرد. دیگه دوست ندارم ببرم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز