2777
2789

ترجمه گوگل😁

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

اینم یه بهونه که اینگلیسی یاد بگیری 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند بار باهاش کار کنی و از ترنسلیت استفاده کنی دستت میاد

سخت نیست

خیلی اوقات اصلا نیازی نیست معنی کلمات رو بدونی 

همون مسیر و دستورالعمل رو بدونی کافیه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
یه چند بار باهاش کار کنی و از ترنسلیت استفاده کنی دستت میاد سخت نیست خیلی اوقات اصلا نیازی نیست مع ...

من اصلااا کار با کامپیوتر بلد نبودم الان تازه خریدم واسه کارای دانشگاه،به نظرتون بدون زبان فارسی میشه یاد گرفت؟

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
اینم یه بهونه که اینگلیسی یاد بگیری 

الان واقعا وقت واسه کلاس و زبان یاد گرفتن ندارم،در حد ابتدایی بلدم به نظرتون میتونم با لپ تاپ کار کنم؟

الان واقعا وقت واسه کلاس و زبان یاد گرفتن ندارم،در حد ابتدایی بلدم به نظرتون میتونم با لپ تاپ کار کن ...

اره عادت میکنی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من اصلااا کار با کامپیوتر بلد نبودم الان تازه خریدم واسه کارای دانشگاه،به نظرتون بدون زبان فارسی میش ...

اره عزیزم

این همه بچه با کامپیوتر کار میکنن هیچ کدوم زبان بلد نیستن

فقط باید مسیر ها و دستور العمل هارو یاد بگیری

مثلا تو word  میخوای یه عکسی رو وارد کنی کافیه مسیرش رو یاد بگیری دیگه نیاز نیست بدونی معنی تک تک کلمات سربرگ ها چیه

یا میخوای یه پوشه جدید ایجاد کنی نیاز نیست تمام کلمات توی لیست اون زبانه رو بلد باشی کافیه کلید میانبرشو بدونی

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
اره عزیزم این همه بچه با کامپیوتر کار میکنن هیچ کدوم زبان بلد نیستن فقط باید مسیر ها و دستور العمل ...

من فقط میخوام باهاش پایان نامه بنویسم  اما هیچی بلد نیستم که از کجاش شروع کنم،یعنی اگه تو نت سرچ کنم مراحلو میتونم؟

اره عزیزم این همه بچه با کامپیوتر کار میکنن هیچ کدوم زبان بلد نیستن فقط باید مسیر ها و دستور العمل ...

شما نمیدونید چطوری باید زبان رو فارسی کرد؟

من فقط میخوام باهاش پایان نامه بنویسم  اما هیچی بلد نیستم که از کجاش شروع کنم،یعنی اگه تو نت سر ...

خوب پس کارت راحته

بیشتر کارت با ورد هست

توی اینترنت سرچ کن آموزش کار با word براتون میاره