2777
2789
عنوان

اونای که میخان مامان بشین بیاین

173 بازدید | 17 پست

سلام دوستان یه دکتر است تو روبیکا میتونید مشاوره بگیرید ازشون برايه بارداری مکمل میده بهتون همون ماه اول باردار میشین

دوتا از دوستام مامان شدن همون ماه اول یکی یه پسر داره یکی یه دختر اگه دوس داشتین بگین پیجشو بدم

شوهر خودم امروز آزمایش داد ببینم چجوریه بعد من خودم براش مکمل از همین دکتر میگیرم 

فقط خاستم کمکی کرده باشم🤗😘

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

انگار کسی نیست 🖐🙃

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

إن شا الله خدا به دل مهربونت نگا کنه و زود زودی بچه سالم بیاد بغلت❤️

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
إن شا الله خدا به دل مهربونت نگا کنه و زود زودی بچه سالم بیاد بغلت❤️

خیلی ممنونم انشالله 

مکمل چی چیا داره هزینش چجوره

دقیقا نمیدونم چی داره ولی اول مشکل شوهرتون میبینه بعد مکمل میده کارش درسته برا تنبلی تخمدانم خوبه

من هنوز ۶ ماهه اقدامم دکتر گف مشکلی نیس نمدونم سپردم ب خدا تا ۱ سال وقت دارم ان شالله ک بشه

انشالله ♥️♥️

امیدوارم شمام ب زودی جواب بگیری

ممنونم همچنین 

هر کاری کردین و هرچی مصرف کردین اول از خدا بخواین بهتون اولاد سالم و صالح عطا کنه😍

سه ساله التماس خدارو دارم میکنم انشالله میده

سه ساله التماس خدارو دارم میکنم انشالله میده

وقتی دعا میکنی با اطمینان دعا کن و مطمئن باش دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره مطمئن باش خدا برای تو بهترین هارو رقم میزنه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
وقتی دعا میکنی با اطمینان دعا کن و مطمئن باش دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره مطمئن باش خدا برای ...

مرسی عزیزم همچنین برايه شما 🙃♥️