2777
2789
عنوان

د ع ا

87 بازدید | 7 پست

بچها یه شما یه نفرو پیدا کردم ک دوستام ازش نتیجه دیدن

خواسستین بیلین خصوصی

بقران قسم ک من نمیشناسمش و ندیدم ولی چون کارش تضمینی ۵ روزه با هزینه خیلیییی کمه عالیه

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....
کلاهبرداریه  وگرنه من حاضرم اول نتیجه ببینم بعدش هزینشو سه برابربدم

اخه ۱۰۰ یا۹۰ پولی نیس

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال دیگه چون نتیجه ندیدم اگراین که شما میگید نتیجه بگیرم بجای ۱۰۰ یه تومن میزنم 

میخایی شماره بدم؟

ولی منم نمیشناسم بخدا

فقط خودم و دوستم نتیجه دیدیم

ب هرحال من تضمین نمیکنم

میخایی شماره بدم؟ ولی منم نمیشناسم بخدا فقط خودم و دوستم نتیجه دیدیم ب هرحال من تضمین نمیکنم

چطور نتیجه دیدی ولی تضمین نمیکنی؟  بده شمارشو  اگه با شرایطی که گفتم قبول کنه اوکی

ولی قبول نکنه اون وبخیر وماروبسلامت

لایک نکنید                      
چطور نتیجه دیدی ولی تضمین نمیکنی؟  بده شمارشو  اگه با شرایطی که گفتم قبول کنه اوکی ولی قب ...

عزیزم چرا مثل طلبکارا حرف میزنی

نمیخایی نخاه

من تضمین نمیکنم چون اون طرف هم نمیشناسم

شاید خدا دلش سوخته اون لحظه من نتیجع دیدم و ربطی ب دعانویس نداشته

هیچ کسم اینجور واست کار انجام نمیده

ایشالله موفق باشی روزخوش

عزیزم چرا مثل طلبکارا حرف میزنی نمیخایی نخاه من تضمین نمیکنم چون اون طرف هم نمیشناسم شاید خدا دلش ...

طلبکارنیستم ولی کل تاپیک هات راجب دعاست  فکر کردم حتما خودت دعا نویسی که کارتم خوبه همین خود دانی شمام موفق باشی تمام

لایک نکنید