2777
2789

میشه؟؟؟؟؟🥺🥺🥺

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از همه گی ک استرسمو کم کردین😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

هیچ اتفاقی نمیافته اگه خدا نخواد. من سر بارداری اولم دست به سیاه و سفید نمیزدم نخواسته سقط شد. سر پسرم از چهارپایه افتادم الان ۷.۵ ماهشه. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
هیچ اتفاقی نمیافته اگه خدا نخواد. من سر بارداری اولم دست به سیاه و سفید نمیزدم نخواسته سقط شد. ...

خداحفظش کنه براتون😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی نمیشه عزیزم

من خواهرم باردار بود ولی نمیدونست 

پریودیش عقب افتاده بود واسه اینکه تنظیم بشه لیوان لیوان جوشونده زعفرون میخورد شاید یه هفته هر روز میخورد تا اینکه رفت ازمایش داد و مثبت شد

قوربانت😘؛ فندق کوچولوی شماهم انشالله این ۹ ماه رو به سلامتی میگذرونه و بدنیا میاد❤️

هیچ اتفاقی نمیافته اگه خدا نخواد. من سر بارداری اولم دست به سیاه و سفید نمیزدم نخواسته سقط شد. ...

خدا حفظش کنه..

من رفیقم روی دخترشون که باردار بود به یه دلایلی میخواست سقطش کنه اینقدر زعفرون و گرمی خورد و ورزش های سنگین کرد و ی عالمه قرص سقط خورد که به دکتر گفته بود ..دکتر تعجب کرده بود گفته بود اصلا عجیبه که بچتون سالم سالمه 

الان گل دخترشون نزدیک یسالشه و خیلیم عزیزه براشون🥰

تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیوفته

خدا حفظش کنه.. من رفیقم روی دخترشون که باردار بود به یه دلایلی میخواست سقطش کنه اینقدر زعفرون و گرم ...

واقعا همینطوره؛ ممنونم❤️