2777
2789

مادرشوهرم چهارشنبه خودم و خانوادمو دعوت کرده برا روز مادر و فامیلاشو احتمالا یا رستوران یا خونه خودش حالا مامان بزرگم میگه منو چرا دعوت نکرده میگیم اگه اینجوری که بیچاره کل فامیلمو باید دعوت کنه میگه نه برا من احترام قائل نیستن😐خب میگم مادر شوهر بدبختم اگه اینجوریه که باید کل خاندان منو جاریمو دعوت کنه😐 دیشبم تاپیک زدم نظر خاصی ندادن که به نتیجه برسم

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پاگشاست چیه؟اخه چرا باید مادرشوهرتون همه رو دعوت کنه اگه برای مراسم روز مادره که همبن مادربزرگ پرتوقع قشنگتره همه رو دعوت کنه اگر هم پاگشاست بازم مادربزرگ توپاگشا کسی دعوت نمیکنه مگه اینکه دوطرف فامیل باشن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم مادربزرگت سنی ازش گذشته اگر برات مقدوره به مادرشوهرت بگو که دعوتش کنه اگر رستوران هست میتونی پول غراشو خودت جدا حساب کتی خودش متوجه نشه دلشو‌نشکن خب دلش به این چیزا خوشه

این پاگشاست چیه؟اخه چرا باید مادرشوهرتون همه رو دعوت کنه اگه برای مراسم روز مادره که همبن مادربزرگ پ ...

پاگشا نیست دور همی داده برا روزمادر

حق با مادر بزرگته بیچاره مگه چند نفره  مادرشوهرت باید در نظر میگرفت مادر بزرگت زنده ست

اخه بابا من عقدم مهمونی سادس اگه اینجوریه باید کل خاندان جاریمم دعوت کنه این مامان بزرگم بیاد صدا اون یکیم در میاد

عزیزم مادربزرگت سنی ازش گذشته اگر برات مقدوره به مادرشوهرت بگو که دعوتش کنه اگر رستوران هست میتونی پ ...

گلم اخلاقش خیلی بده زشته ولی مادرشوهرم دعوت نکرده من بگم بیاد خودش با فامیلاش می‌ره رستوران اصلا یاد ما نمیکنه

بیخیال بابا.اینجوری باشه که باید ۴تا پدربزرگ مادربزرگ همه عروس دامادا رو هم بگه.

دقیقا 

خوب مادربزرگ شما به چه مناسبت باشه؟اینجوری دایی و خالت هم توقع دارن باشن 

منم همینو میگم میگه باید منو دعوت کنه!

اخه بابا من عقدم مهمونی سادس اگه اینجوریه باید کل خاندان جاریمم دعوت کنه این مامان بزرگم بیاد صدا او ...

نه خب نباید از تو توقع کنه 

مادر شوهرت خودش باید فکرشو میکرد 

الانم عیب نداره قبل رفتن تون با هدیه و کیک برید پیش مادر بزرگ دلجویی کنید ولی نبرید مهمونی مادر شوهر

منم همینو میگم میگه باید منو دعوت کنه!

کار خودتو بکن با خنده رد کن اینقدرم هرکار میکنین نذارین همه بفهمن که حرف از توش دربیاد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟