2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین منابع رایگان تو تلگرام هست

آدرسش داری؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کانالس میدی

عزیزم سرچ کنی استخدامی آموزش وپرورش کلی کانال میاد برات مثلا میتونی دبیری رشته اتو بزنی کلی کانال میاد بعد عضو شو پیام بده بقیه کانال های به دردبخور رو برات هم رشته ایی هات میفرستن

خدایا دوستت دارم...

آدرسش داری؟

عزیزم سرچ کنی استخدامی آموزش وپرورش کلی کانال میاد برات مثلا میتونی دبیری رشته اتو بزنی کلی کانال میاد بعد عضو شو پیام بده بقیه کانال های به دردبخور رو برات هم رشته ایی هات میفرستن

خدایا دوستت دارم...

گلم من پرس و جو کردم گفتن هردوش خوبه اما آراه معتبرتره  منم امشب گرفتم کتاب اختصاصیش رو یه نگ ...

سلام ببخشید اگه خوندین میشه به من بفروشین منم همین اختصاصیشو میخوام

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏