2777
2789

خدایی که سرنوشت بعصی ها رو خیلی قشنگ نوشته واسه هر لحظشون سورپرایز و چیزای عاشقانه و پول و گردش و توشی نوشته، خانواده درست حسابی نوشته و ...

بعد همون خدا اینقدر قشنگ طرنوشت امثال من رو ری..‌ده باشه

داره ۳۴ سالم میشه هر لحظه این ۳۴ سال از ویتی یادم میاد کاسه چه کنم چه کنم دستم بود ... فلان چیزو چیکار کنم فلان مشکل رو چیکار کنم مشکلات خیلی بزرگااا نه مشکلات جزیی 

بیماری ناخوشی بچه بودم که دیگه نگم چه بلاهایی رو با همین چشمام دیده بودم

آخه چه طور میشا خداهای ما یکی باشه 

بر چه اساسی 

چرا

به درجه کفر رسیدم من 

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

👍👍👍👍😔

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم به این درجه رسیدم و شروع کردم خوندن کتاب های کفرنامه وقتی به خودم اومدم دیدم دیگه به هیچی اعتقاد ندارم که دیگه نخوندم و نذاشتم بیشتر از این جلو برم زندگی اونطور سخت تر بود ماهم باید بپذیریم یه سریا مثل ما کوه مشکلاتن یه سریا علی بی غم

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده