2777
2789
عنوان

میخام عمل کنم...

368 بازدید | 85 پست

خانوما من به شدت اعتماد بنفسم کم شده بعد از خیانت شوهرم احساس میکنم اصلا به چشم نمیام حس میکنم خیلی معمولیم شوهرم بهم توجه انچنانی نداره یعنی هیچ وقت جوری نگام نکرده فکر خودم به نطرش زیبام کلا هیچ وقت تعریف نمیکنه ازم بعد از مارایی هم که کرده خیلی احساس بدی نسبت به خودم پیدا کردم... میخوام تو صورتم دست ببرم من تا حالا هیچ عمل زیبایی انجام ندادم میخواستم بینیمو عمل کنم اکثرا میگن بینیت ایراد نداره... حالا به نطرتون کارم درسته؟ 

اگه حالتو خوب‌میکنه حتما انجام بده .  پیش یه دکتر خوب هم انجام بده اتفاقا که کاملا تمیزو خوشگلتر از همیشه درش بیاره . تاکید میکنم نه بخاطر اینکه به چشم شوهرت بیای ،بخاطر حسو حال خودت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با عمل بینی راضی نمیشی اگر انقد حس بد نسبت به خودت داری  عکسشو بزار اگر مشکلی نیست

خودمم میدون بینی شروعشه بعدش میرم زاویه سازی شرمنده عزیزم میترسم شناخته بشم تازه واردم هستم بلد نیستم پاک کنم

اگه حالتو خوب‌میکنه حتما انجام بده .  پیش یه دکتر خوب هم انجام بده اتفاقا که کاملا تمیزو خوشگلت ...

برا دل خودمه دیوه برام ارزش نداره شوهرم میخام جوری بشم که ذست نیافتنی بشم براش نه که هر بی سرو پایی رو بیاره تو زندگیموون

مناسفانه افرادی که بهشون خیانت میشه اعتمادبنفسشون نشونه گرفته میشه و احساس کمبود میکنن  و حس م ...

دقیقا... من اینطوری نبودم خودمو با همه کم و کاستی ها پذیرفته بودم حس بدیم به خودم نداشتم... اما الان چی... اخه هیچ وقت شوهرم کاری نکرد که احساس کنم به چشمش زیبام عوصش خیانت کرد

برا دل خودمه دیوه برام ارزش نداره شوهرم میخام جوری بشم که ذست نیافتنی بشم براش نه که هر بی سرو پایی ...

بهترینکارو میکنی، ضمنا هرکاری میخوای بکنی هم از حالت طبیعی خودتو خارج نکن ،ورژن خودت ولی خوشگلترش ،یجوری که حالت خوب باشه ،  

اگه بینیت خوبه برو سمت تزریق ژل و بوتاکس اما طبیعی نه بیش از حد

اونا موقته هزینه برم هست... یه کوچولو استخون داره بالاش در حد خیلی کم... چندروز پیش رفته بودم مشاوره نمیدونم چرا بهم میگفتن عمل نکن

هزار هزار هزار بدتراز،شوهر تو شوهر سابق من بود

حدودا یکسال بعد جدایی عمل بینی کردم

کلـــــــــــــــــــــــــــــــــی عوض شدم و همه میگن نازترشدی

هرروز منو توکوچه میبینه اخه دیوار ب دیواریم

حس خوبی دارم ازبعد عمل 

ورمش بخابه عالیترمیشه

البته بیشتر اون رضایت قلبی خودت مهمه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

دقیقا... من اینطوری نبودم خودمو با همه کم و کاستی ها پذیرفته بودم حس بدیم به خودم نداشتم... اما الان ...

عزیزم شما در وهله اول باید قضیه ارتباط همسرتون رو حل و فصل کنید ... 

حالا اینک دوس دارید بینیتون یا هرجای دیگه رو زیباتر کنید ب کنار و طبییعیه که هممون دوس دارم خوشگل تر بشیم و انجامش بدین اونم برای دل خودتون.

اما بنظرم ب مشاور مراجعه کنید تا اون قضیه روشن بشه 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

بهترینکارو میکنی، ضمنا هرکاری میخوای بکنی هم از حالت طبیعی خودتو خارج نکن ،ورژن خودت ولی خوشگلترش ،ی ...

دقیقا... منم از مصنوعی شدن بدم میاد میدونی بدیش چیه هیچ وقت هزینه نکرده برام بهش میگم میگه خوبی من همینطوری دوس دارم ولی نمیدونم جرا این بلارو سرم اورد یا چرا هیچ وقت نگاه تحسین برانگیز نداشته... میدونی حس میکنم یه زن خونگی و نچرال برا زندگی میخاد و زن خونه... بیرونم میره با بقیه دوراشو میزنه... اما من دیگه نمیخام این مدلی باشم