2777
2789
عنوان

بلایی ک شوهرم سرم آورده !

| مشاهده متن کامل بحث + 4029 بازدید | 122 پست
پسر۹ ساله.من بچمو ب اونا نمیدم.دنبال کارم

افرین بیگدار به اب نزن وقتی شوهرت خونه نیست برو مشاورحقوقی طلاق راهنماییت کنن تا وقتی میری دادگاه دست پر باشی چون پسرت تو سنیه که حضانت با پدرشه اگه دختر بود خودش میتونست انتخاب کنه... پس باید مدارک جم کنی از بهزیستی هم میتونی کمک بگیری... انشالا خدا خودش یاورت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم واسه تو بسوزه یا بچت😔؟ بخدا تو هم داری به اون طفل معصوم ظلم میکنی چون داری تحمل میکنی کتک کاری ...

فرستادم میگه خوب میشی الهی جنازت در بیاد .خانوادم پشت شوهرم هستن.چون فک میکنن زنی ک مانتویی باشه،با دوستم برم بیرون یا جایی یا کلاس آرایشگری ثبت نام کردم خراب عالمم

نصف ظلماش واسه اینه میدونه تو حامی نداری. میدونه هرکاری کنه جایی نداری بری. 

یعنی واقعا متاسفم واسه خانواده ات. در این حد عرضه و غیرت ندارن الکی هم ک شده بگن طلاق دخترمون میگیریم.

عرضه ندارن برن پزشک قانونی شکایت کنن بندازنش گوشه زندان. اصلا باورم نمیشه ک انقد بدبختی دختر انقد مظلومی. 

سرش شکسته و غرق خون بود 😔 واقعا خیلی بی رحمانه کتک زده انگار کیسه بوکسه.

یاخدا😢😢😢

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
فرستادم میگه خوب میشی الهی جنازت در بیاد .خانوادم پشت شوهرم هستن.چون فک میکنن زنی ک مانتویی باشه،با ...

میخوای ی باردیگه عکست و بذاری

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
فرستادم میگه خوب میشی الهی جنازت در بیاد .خانوادم پشت شوهرم هستن.چون فک میکنن زنی ک مانتویی باشه،با ...

متاسفم... حق داری اما وقتی فرهنگ خانوادت و شوهرت اینه نمیتونی واسه ارامش خودت و بچت یکم به دلشون راه بیای؟ شاید شوهرت عوض شد امتحان کردی؟ 

یا علی واقعا؟

پس خانوادتو بزار کنار طلاق بگیر پاک و سالم بچتو بزرگ کن و زندگی کن یه جا پیدا کن هم کار کنی هم بچت پیشت باشه عزیزم