2777
2789
آدم باید بتونه توی هر موقعیتی خودشو کنترل کنه ... خدا ببخشه....

آخه میگن  تو با دختر ۱۵ذساله دوستی. خب عقل یاری کنه. من از این دختر نشونه دیدم از خدا. اینو خدا بهم داده  من معجزه هامو قشنگ تو سایت نوشتم.   انگار تو جهان فقط منم که با دختر ۱۵ ساله دوستم

‌‌
اگر که ورود مرد ها به این سایت غیر مجاز بود برای ثبت نام تفکیک جنسیت نمیزاشت حالا اگه بعضیا شدن کاسه ...

دوهفته عضو شدی از قوانین سایت زر نزن تو چی می‌دونی از پشت پرده های این سایت

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق نداشت تگ کنه. آخه به خودش نگاه کنه. تو سایت این موقع شب وله ننش کو پس؟. ما ازش گفتیم. پس اونم نبا ...

بیا واقعا داری شعور خودت و خانوادت میرسونی من فقط نظر دادم و تو سریع به همه فحش داد

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

من حق دارم هرچقدر بخوام نی نی یار تگ کنم چون بی احترامی کردی 

نی نی یارنیستش این بیناموس میدونه نیست هرچی میگ

بالاخره ک صبح میشه ... بزار فعلا ادب نداشته خودش و خاندانش و ب نمایش بزاره مردک

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرد زیاد میاد اینجا تنها این نبود ک  من خودمم با درود مردا کاملا مخالفم اگ قراره برخورد ...

آخه واقعا وجودشون ضرورت نداره

فقط بعضی از خانوما که باهاشون لاس خشکه میزنن از اینجا بودنشون حمایت می کنن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نبابا مرد کجا بود  😃

اگ مردنیستی چ دلیلی داره پشت یه  بیناموس اینقدرفحاشی کرده به همجنس توبگیری قطعا مردی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
حق نداشت تگ کنه. آخه به خودش نگاه کنه. تو سایت این موقع شب وله ننش کو پس؟. ما ازش گفتیم. پس اونم نبا ...

حق نداشت؟اتفاقا حق داشت و هر کسی غیر اونم بود تگ میکرد.مادرش اگه میخواست تذکر میداد.دوس دختر شما تو این سن مو رنگ میکنه اومدن به این سایت خیلی چیز ناچیزیه.شاید اصلا خانوادش بدونن.14 سالشم تقریبا رو به اتمامه .اگه بخوایم بر این منطق حرف بزنیم سایت بارداریه اینجا شما اینجا چیکار میکنی؟