2777
2789

همشم بد دوستامو میگه دلم میخواد خودمو بکشم از دستش

همیشه میخوام برم بیرون به زور میرم یا اخماش توهمه با خودشم که میرم چندساعت که بشه خسته میشه و غر میزنه الان ۱۸ سال و نیممه دلم خوش بود ۱۷-۱۸ سالگیم دیگه کاریم نداره هنوز حسرت بیرون رفتن با دوستام توی ۱۴-۱۵ سالگیم به دلم مونده همش بددوستامو میگه بااینکه نه اهل قلیون و این چیزان نه خلاف خاصی میکنن دخترای خوبین فقط حجاب شون کمه که مثل خودمن مامانمم حجابش معمولیه بااینکه اینطوری خیلی باهام مهربونه اما دیگه خسته شدم از نگرانیای بیش از حدش درسته دوسم داره ولی واقعا دارم اذیت میشم هربار که میرم بیرون تا فرداش اخماش تو همه و درستم باهام حرف نمیزنه🥺حتی دلم مسافرت باهاشون مبخواد🥲 اینقدر بد

ر* لمو گفت تا وسوسه شدم باهاش کات کنم اینقدر که بی محلش کردم  حالا پشیمونم یه چشمم اشکه یه چشمم خون چکار من؟ 

یک صلوات برام میفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر اجازش نمون  حاضر شو  خدافظی کن  و بزن بیرون    

اخه تاروز بعد اخم میکنه یا زنگ میزنه گریه میکنه آهش پشت سرمه یه بار با ر* لم بود داد میزد بااون پسره اشغال کثافت باز رفتی بیرون شنید ابروم رفت همش دعا میکنه ما نریم بیرون بعداز اون روز تا سه هفته ندیدمش فقط اشک میریختم🥲

یک صلوات برام میفرستید❤️

دوست من ۳۴سالشه وباید بامادرش بیرون بره

انقدر بیرون نمیره یعنی اجازه شو نداره که بعضی از همسایه ها نمیشناسنش

خودش تعریف میکرد میگفت یکی از خانمای همسایه که دیگه انقدر قدمتش تومحل زیاده،بااینحال دوستمو نشناخته گفته این کیه🤦‍♀️

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
اخه تاروز بعد اخم میکنه یا زنگ میزنه گریه میکنه آهش پشت سرمه یه بار با ر* لم بود داد میزد بااون پسره ...

بخاطر رفتارا خودته که بهت اعتماد کامل نداره

نمیگم دروغ بگی بهش نه اصلا چون دلسوز تر از مامانا تو دنیا نیس ولی ببین چیکار کنی خیلی باهات خوش اخلاقه و ذوق میکنه یا بهت افتخار میکنه، اون کارا رو جلو چشمش زیاد انجام بده کم کم به دید یه ادم بالغ نگاهت میکنه و بهت اعتماد میکنه 

هم دوستت و هم مادرش مشکل دارن

مامانش که حتما مشکل داره

ولی دوستم به سهم خودش خیلی میجنگه ،واقعا شرایطش  سخته

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
نگرانیهای مامانت قابل درک و احترامه احتمالا درمقابل حرفاش جبهه گیری میکنی  البته شماهم سن حسا ...

از هرراهی که بگید امتحان کردم اوایل جبهه گیری کردم اما بعد واسش گل و کادو خریدم و عذرخواهی کردم و ازاون به بعد منتطقی باهاش حرف میزدم اما اصلا مثل فرو کردن سوزن به سنگ سخته فقط اخرش اشک من در میاد امروز اینقدر ازدستش گریه کردم که چشام پف کرده چون امروزم از اون روزایی بود که دردو دلامو سرکوفت زد بهم ولی دیگه اخرین بار بود

یک صلوات برام میفرستید❤️

بخاطر رفتارا خودته که بهت اعتماد کامل نداره نمیگم دروغ بگی بهش نه اصلا چون دلسوز تر از مامانا تو دن ...

مثل درس خوندن

مرسی عزیزم پیشنهاد خوبیه

فقط مامانم یه کاری باهام کرده که مثلا درس میخونم دیگه حق ندارم برم بیرون و میگه تو ک درس داری ولی اگه نخونم کلا دیگه نمیگه این حرفاش خیلی عذابم میده

یک صلوات برام میفرستید❤️

من 20 بابام همه جا میبرتم    

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود