2777
2789
عنوان

طلاق براي بار دوم

2527 بازدید | 147 پست

خسته شدم كاش خدا مرگ منو برسونه همتون بگيد آمين

اگر خودكشي گناه ميود اين كار و ميكردم

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم ۳بار طلاق گرفت الان با شوهر چهارم داره عشق و حال دنیا رو میکنه

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
چشه الان؟ معتاده یا دست بزن داره؟ نمیشه به طلاق فکر نکنی.

معتاد نيست اما فحش ميده فحشاي ناجور وقتش ام برسه ميزنه عصبيه خانواده اش ام باهام مشكل دارن

دیگه تازه راه بلد شدی مهریه میگیری یانه 

واقعا این  چه حرفی هست که میزنید ؟شما میدونید چه آدمی پشت این تاپیک هست که به خودت اجازه میدید دلشون بشکنی

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
دیگه تازه راه بلد شدی مهریه میگیری یانه 

اين چه حرفيه ميزني به كسي كه دلش خونه؟؟؟من حتي توي همين حال بدم ميگم خدا طلاق به سر دشمنمم نياره بعد شما اينجوري؟چقدر دلت از سنگه خدا به دادت برسه