2777
2789
عنوان

اونایی که تازه عروسی گرفتین به تجربه هاتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 26 پست
یخ خشک همون بخاره ک سفیدع  حباب هم ک معلومه دیگ از اسمش😂🤣

یعنی تو هوا حبابه ؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتافقط برای ورودی تالاروباغ آتیش سردمیزارن که البته خیلی قدیمی شده

من خودمم خیلی دوس ندارم اما همهههه میزارن گفتم نزارم ی وقت زشت نباشه...دی جی میگه برا ورودت حداقل دوتا برا رقص حداقل دو یا چهار تا برا برش کیک هم دوتا بزار😐

آتیش سرد چیه  حباب چیه ما نداشتیم والا

آتیش سرد همون فشفشه خودمونه...حباب هم همونه ک بچگیا با کف و نی خودکار درست میکردیم😂فقط از تو ی دستگاهی میزنه بیرون...به عهده دی جی هست اگ بخای میاره برات و هزینه اضافی میکنه تو پاچت

آتیش سرد همون فشفشه خودمونه...حباب هم همونه ک بچگیا با کف و نی خودکار درست میکردیم😂فقط از تو ی دستگ ...

وایی ول کن بابا همش هزینه الکی 

هرچی خدا بخواد ،خدا که بد نمی‌خواد 🌱❤️

هرکدومو خودت خوشت میاد بذار. با فیلمبردار مشورت کن ببین چیز خوبی ازش درمیاره یا نه.

عروسی خودم فقط آتیش داشتم اونم خود تالار گذاشته بود من اصلا بهش فکر نکرده بودم ولی عروسیایی که تازگیا رفتم هیچکدوم نداشتن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ببین فقط برای رقص دونفره یخ خشک خوبه دیگه بقیه چیزا اضافس و‌خز میشه

من خودم دنبال اینم که همه چیز قشنگ و شیک و ساده باشه و حداقل ده سال دیگه که فیلم رو میبینم نگم واااای این چ حرکت سمی بود که زدم...اما این چرت و پرتا روی پکیج هایی ک دی جی معرفی میکنه هست و برا همین ب هم فکری نیاز داشتم