2777
2789

شماهم احساس میکنین امسال زمستون مثل سالای قبل نیس؟  یا من فقط اینقد گرمایی شدم؟ 

همش میگم نکنه دلیلش بخاطراینه که پریود نمیشم، چون 7ماهه زایمان کردم، شیرمیدم و همچنان پریود نشدم. و میگم شاید این گرمای بدنم بخاطر بهم ریختن هورمونامه 

من  بی نهایتتتتت گرمم میشه.  هر روز باید لباسمو عوض کنم یا دوش بگیرم.  خسته شدم از این گرمای خونه. 

چیزی به اسم بخاری تو خونه ما وجود نداره.  فقط یکم برای خشک شدن لباسای بچه هام روشنش میکنم.  اونم رو درجه کم.  و بعد سریع هلاک میشم و خاموشش میکنم.  

لبه در بالکن رو تمام شب تا روز  و تمام طول روز باز میزارم.

ظهر هم تو اتاق پنکه زدم. 

اهل خوزستانم. 

ولی من یادمه، تو سال های قبل دی ماه کنار بخاری، شام رو میخوردیم.  شبا بخاری رو نمیتونستم خاموش کنم چون خونه حسابی یخ میشد.  

شما هم واقعا این احساسو دارین 

😥بنظرتون نگران کننده نیس؟  

نکنه واقعا هرسال گرمتررر بشه....  

پس آینده بچه هامون چی میشه 🥲... 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فوق العاده ناراحتم.هر روز منتظر بارونم

ولی هیچ

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

و باز هم پروژه هارپ...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

امسال زمستون زیاد سرد نیست

سرما ب کنار از برف و بارون هیچ خبری نبود فاجعس

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

تهران و کرج که سرده 😶‍🌫️

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

واااای منم فقط فکرم بارون و برفیه که امسال نبارید آب رو باز میکنم حیفم میاد .می رم حموم به آب حیفم میاد .....خدا رحم کنه به همه مون .دعا کنیم بباره .امام زمان خودت واسه باریدن برف و بارون دعاکن برامون .ما دعاهامون به خاطر گناهامون برآورده نمیشن .خودت دعاکن یا امام زمان قربونت برم من .🙏🙏🙏

امسال جنوب حسابی گرمه اصلا زمستون نداشتیم ماهم بوشهر هستیم یکماه پیش ک بارون زد دیگه نزده هوا هم ک ...

سلام ببخشید من برای خرید میخواستم بیام گناوه اجناسش ارزونه اونجا؟

آخه چند سال قبل اومدم خوب بود الان میگن دیگه ارزون نیست راست میگن؟

بله برا ما که آذربایجانیم و باید الان حداقل یک متر برف رو تجربه میکردیم الان تابستونه و با بارانی می ...

😥ای واااایییی. 

خدایا خودت به ما رحم کن 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

منم خوزستانم بخاری خاموشه ظهرم پنجره و در باز میکنیم هوای خنک بیاد   راستی واسه پریودت ناراحت نباش من تا یکسال و دوماه بعد زایمان پریود نشدم مشکلی نیست طبیعیه

خدایا ااااااااااا شکرت