2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل پنهانی میشه؟؟؟؟

96 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من ۲۶سالم داره میشه رشته ام عکاسی بوده ولی دیپلم ناقصم یعنی باید میرفتم کارورزی برای مدرک دیپلمم که ازدواج کردم همسرم نزاشت من عاشق درس و تحصیل بودم و هستمم خیلی افسوس میخورمم مادرشوهرم روزی که اومد خواستگاری کفت محیط دانشگاه واسه دختر خوب نیست ما بد میدونیم منم عاشق شوهرم بودم باش ازدواج کردم ولی الان جاریم با برادرشوهرم تو دانشگاه دوست شدن ترم اول بودن سریع هم ازدواج کردن بچه دارهم شدن ولی داره درسشو میخونه جرئت ندارن چیزی بگن تازه دوسشم دارن من درسام خیلی خوب بود چقد معلما و مدیر مدرسمون گفتن ازدواج نکن درستو بخون حیفه ما پشتتیم دانشگاه دولتی قبول میشی ولی بچه بودم خرر بودم پشیمونمم هنوز که هنوزه خواب مدرسه و اینا میبینم خیلی دوست دارم ادامه بدم ولی دلم رشته دیگه میخواد مثه تجربی ولی شوهرمم اصلااا نمیزاره من جایی برم چه برسه درس و دانشگاه😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هیچی سر جاش نیست 

یه عده مثل شما دنبال تحصیل و شغل 

یه عده هم تحصیلات خوب و شاغلن  اما پشیمونن .(متاهلن  هرروز جنگ سر اینکه پولاشو دو دستی تقدیم شوهراشون کنن)

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا هیچی سر جاش نیست  یه عده مثل شما دنبال تحصیل و شغل  یه عده هم تحصیلات خوب و شاغلن &n ...

من خیلی دوست دارم درس بخونم شاغل باشم خیلی استعداد دارم مخصوصا در زمینه هنر نقاشی و ارایشگری و... ولی من خودمو نابود کردم حیفف صد حیف😔

خیلی دلم شکست واست

مقصر شوهرت و خونوادشه

تو به عنوان یه زن حق زندگی داری، حق تحصیل داری حق اشتغال داری

من جات بودم به هر قیمتی حقمو میگرفتم

به نظرم برو پیش یه مشاور خوب و بهش بگو مشکلت اینه که راهنماییت کنه چطوری با شوهرت مقابله کنی

الان هم توی همین خونه که هستی یه مهارتی پیدا کن که یاد بگیری وقت های خالیت

خیلی دلم شکست واست مقصر شوهرت و خونوادشه تو به عنوان یه زن حق زندگی داری، حق تحصیل داری حق اشتغال ...

فداتشم ♥

دقیقا از اینکه سن های جونییم داره رد میشه و داره میره بالا وهیچ کاری نکردم افسوس میخورم انشاالله خدا خیرشون نده باعث تمام بدبختیام همین خودش و خانوادشه ولی حتما یه کاریو شروع میکنم نمیزارم به هدفشون برسن