2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبلش تو دوستی مگه اینارو نفهمیدی؟

تو دوستی هیچکس هیچی رو نمی‌فهمه

تا یک هفته باطرف زیر ی سقف نباشی ،نمیدونی کیه

شاید نشانه هارو ببینی تو دوستی اما چون رابطه بر اساس احساس بنا شده مغزت قبول نمیکنه و توجه نمیکنه به اون علائم

او در بر و ایام به کام است...
فداتتتتتتتتت شم    

اسی چهارتا گوشواره انداختی 😆😆😆

عکسهات حس خوبی بهم داد ان شاءالله خوشبخترین بشید 

فقط حواست باشه چند سال بعد قراره چهره هاتونم شبیه هم بشه 😄😄 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تو دوستی هیچکس هیچی رو نمی‌فهمه تا یک هفته باطرف زیر ی سقف نباشی ،نمیدونی کیه شاید نشانه هارو ببین ...

من خیلی منطقی انتخاب کردم

تا دوسال احساسمو درگیر نکردم

رفت و امد کردیم

مشاور رفتیم

ولی خب ی چیزایی مشخص میشه ی چیزایی ن

واییییییی خیلی خوشگلیننننننن

خوشبخت بشینننننن خیلی ذوق کردمممممممم  

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

اره گوشام سوراخ سوراخه     گلبون تو

اشکال نداره 😂😂😂 

❤🌹❤🌹❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
فدای تو گلم خوشبختی قسمت خودتم باشه

ممنونم ازت🌹🥰

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐