2777
2789

از وقتی باردار شدم کلا زندگیمون  از این ور به اون ور شد،تو بارداری ک کلا ازم دور بود میگفتم بخاطر باداریم می‌ترسه  نزدیکی کنیم  بعدش کم کم شروع شد به سرد شدن بهم توجه نمیکردحلاصه رسید و من زایمان کردم گفتم حتما بهد زایمان درس میشه،درست نشد که هیچ بدترم  شد😭😭 کلا بی تفاوته  نسبت به من  ۲ ماه بعد زایمان اولین رابطرو داشتیم اونم من رفتم سمتش  یعنی تو این ۵ ماه ک زایمان کردم ۵  ۶  بار رابطه  داشتیم😔،مریض میشم توجه نمیکنه جایی درد میکنه  نمیپرسه چیشده  همش الکی بهونه میاره دعوا بندازه  و هرچی از دهنش میادو بهم میگه ،اولویتش  خانوادشه 

این کاراش باعث شده منم توجهم  به اون کم بشه،توخونه انگار خواهر برداریم اینجوری بگم بهتون 🥲

خیلی غصه میخورم خیلی عذاب میکشم از بیتوجهیش ،میدونم اهل خیانت نیس گوشیش همیشه دست منه 

نمیدونم چرا زندگیمون اینجوری شد خیلی سعی میکنم اینجوری کنار بیام ولی واقعا سخته  محبت ندیدن از شوهر 

شما بگید چیکار کنم  شرایط طلاق ندارم نمیخوام بچم بی مادر بزرگ شه😭😭

خدایا خودت کمکم کن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی اکثر مردا این شکلین

قبل بارداری ایجوری نبود

نمیتونم سردیشو  تحمل کمم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
فکرکنم بعدزایمان اینجوری میشن. ماهم بعدبچه دارشدن همیین مدلی شدیم و منم واقعا دوست ندارم این شرایطو.

الان چن وقته اینجورید  شما

ماکه ۵ ماهه

ولی دلم داره میترکه 

کم کم صمیمی شو، زیاد حساس نباش، خودش میاد طرفت. همین که اهل خیانت نیست خدارو شکر کن . 

باهاش دعوا اصلا نکن 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
سلام عزیزم شوهرت اخلاقش بهتر نشد

کم کم همه چی رو به بهبودیه  الان بهتریم  خداروشکر 

میشه بیای تاپیکی که چند ماه پیش درباره سمنو زدی

عزیزم  هرسوالی داری درخدمتم

عزیزم من تاپیکتون رو دیدم خاستم بدونم تصمیمتون چیه منم باردارم و از لحاظ روحی داغونم

ببین عزیزمتو دوران بارداری  و بعد زایمان کلا روحیه و روان آدم حساس میشه  آدم خیلی انتظار محبت و توجه داره مخصوصا از طرف شوهرت، مخصوصا تا ۲ ماه اول بعد زایمان 

ولی کم کم همه چی اوکی میشه و یکمم آدم باید تو زندگیش فداکاری کنه شوهرت توجه نکرد تو انقد توجه کن که برگرده  سمتت، من بعد زایمان کلا از شوهرم دور شدم اون هرچقدر محبت میکرد من دعوا دعوا میکردم باهاش  کم کم اونم از من دور شد و مشکلاتمون داشت زیاد میشد ک مم نزاشتم یکمم کوتاه اومدم تو هر لحاظ  سعی کردم سر چیزای بیهوده دعوا نکنیم و ایناا خلاصه الان خیلی خوب شدیم خداروشکر  یا شایدم من انتظاراتمو  کم کردم نمیدونم خلاصه🙃