2777
2789
عنوان

منو قانع کنید برم درس بخونم🥲

142 بازدید | 10 پست

همش پشت میز نشستم در و دیوار نگاه میکنم نمیتونم حفظ کنم

اخه منی که رشتم ریاضیه چرا باید درس حفظی بخونم😭

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا  امتحان جغرافی داری؟ من اگه میتونستم ، پسر خودمو‌قانع میکردم که الان داره تو یوتیوب ...

اره داشتم ولی عوض کردن بجاش ازمایشگاه گذلشتن اونو انداخت اخر

چون جغرافی استان دو تا کتاب باهم تو ی روزهههههه😐

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      
منم همینطور منم همینطور فردا امتحان عربی دارم و یه ساعته دارم لفتش میدم بیا بریم بخونیم   &nb ...

بخونیم؟

اره داشتم ولی عوض کردن بجاش ازمایشگاه گذلشتن اونو انداخت اخر چون جغرافی استان دو تا کتاب باهم تو ی ...

فرض کن الان یکساعت به امتحانه ‌ و بهت وقت دادن چند صفحه بخونی ،…شاید اینجوری بتونی

پس منم همش در میره از خوندن متنفره ، ولی ریاضیاتش خوبه،اما خب چاره چیه معدلتون میاد پایین

فرض کن الان یکساعت به امتحانه ‌ و بهت وقت دادن چند صفحه بخونی ،…شاید اینجوری بتونی پس منم همش در ...

اره همش بخاطر معدلم نگرانم

منم ریاضیاتم عالیه ولی حفظیاتم...🥸