2777
2789
عنوان

بچه میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 77 پست
آره من پسرام 5سال تفاوت سنیشون هست،،الان واقعا راحتم وارامش دارم،،حالا اطرافیانم میبینی تازه تو سن م ...

خدا حفظشون کنه

بچه اول منم پسره😀

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دقیقا شرایط تورو دارم منم ۲۵ سالمه دارم بهش فکر میکنم 

اگه به نتیجه رسیدی حتما بهم بگو😄

البته من از الان دارم تصمیم میگیرم اگریوقتم بیارم میخام تابستون اقدام کنم،یا بهار

اگه به نتیجه رسیدی حتما بهم بگو😄 البته من از الان دارم تصمیم میگیرم اگریوقتم بیارم میخام تابستون ا ...

زمستون اقدام کن که پاییز به دنیا بیادنیمه دومی بشه بهتره.

بهار هم اقدام کنی زمستون به دنیا میاد خوبه

اگه به نتیجه رسیدی حتما بهم بگو😄 البته من از الان دارم تصمیم میگیرم اگریوقتم بیارم میخام تابستون ا ...

ببین من بهش فکر کردم تصمیمم رو هم گرفتم اقدام هم کردم بعد ۴ ماه بیبی چکم مثبت شد ولی تو ۶ هفته سقط شد 

نمیدونم چرا انگار برای بچه دوم انگار بدنمون تغییر کرده طول میکشه تا بچه بیاری 

من برم لالا تا سوتی دیگه ای ندادم    

برو بخواب عزیزم.

البته من خودم اصلا نگفتم جنسیت بچم چیه شما خودتون از نوشته هام حدس زدین تقصیری ندارین😆

ببین من بهش فکر کردم تصمیمم رو هم گرفتم اقدام هم کردم بعد ۴ ماه بیبی چکم مثبت شد ولی تو ۶ هفته سقط ش ...

درسته ادم بعد یه بارداری و شیردهی خیلی ضعیف میشه من خودم چقدر با قبل بچه دار شدنم فرق دارم.الانم دوماهه شروع کردم به ورزش کردن بااینکه وزنمم نرماله اما میگم بزار بدنم اماده باشه 

زمستون اقدام کن که پاییز به دنیا بیادنیمه دومی بشه بهتره. بهار هم اقدام کنی زمستون به دنیا میاد خوب ...

من میگم نیمه اولی باشه.اخه پسرمم  بهار بدنیا اومده

نیمه دومیا بنظرم سرمایی میشن

یکی از اشناهامونم بچش سه ماهشه مریض شد بستری کردنش🥲

فقط اینو بگم و برم،،بچت اگه نیمه دومی بشه واسه مدرسه رفتن هم خودش راحت تره هم خودت،،کمتر اذیت میشی

چون بزرگتر میشه اره؟

زمستون اقدام کن که پاییز به دنیا بیادنیمه دومی بشه بهتره. بهار هم اقدام کنی زمستون به دنیا میاد خوب ...

باز زمستونم خوبه

الهی.خدا سلامتی بده منم از لحاظ بیماری بچه خیلی اذیت شدم.دوران کرونا شد و ضعیف شد و از یه طرفم بیما ...

جدا از کرونا که به خاطر ضعف جسمی پسرم‌ علنا دیگه حبس بودیم‌ تو خونه