2777
2789

سخته خیلی باید خودتو حفظ کنی و مواظب خودت باشی

از همه مهمتر زود باور نباشی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی منفی گرفتم از جمله بندیتون

انشالله هرچی صلاحه خدا براتون در نطر بگیره و رقم بزنه حتما پیش مشاوره برو ببین شرایط و آمادگی این تصمیم را دارید

ایشون بهتر شما را به واقعیت بعد جدایی روبه رو می‌کنند

قطعا شرایط شما  با خانم هایه مطلقه دیگر متفاوته شرایط برا همه یکسان نیست پس برا این مورد نظر دیگران برات تصمیمت الویت نداشته باشه

سخته خیلی باید خودتو حفظ کنی و مواظب خودت باشی از همه مهمتر زود باور نباشی

خیلی سرسختم اصلا حوصله برام نمونده ک بخام ب کسی فک کنم  دوست دارم کم وکسریایی ک کشیدم و تامین کنم روپاخودم باشم درسته توایران سخته اما دوست دارم بتونم خودموخوشحال کنم

خیلی سرسختم اصلا حوصله برام نمونده ک بخام ب کسی فک کنم  دوست دارم کم وکسریایی ک کشیدم و تامین ک ...

انشاالله موفق باشی

دوراز شما همسایه خاله ام یکسالیه مطلقه شده با اینکه شاغله خیلی درگیره روابط موقتی شده متاسفانه خودشو بی آبرو کرده تو محل

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
انشاالله موفق باشی دوراز شما همسایه خاله ام یکسالیه مطلقه شده با اینکه شاغله خیلی درگیره روابط موقت ...

دگ شخصیتا فرق دارع اما بازم قضاوت نکنیم بهتره معلوم نی شاید خیلی داغونترازاین حرفاباشه