متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا گفت ۶تا۷ماه به اسم نروماده داده بهم الان یه پرنده فروش دیگه میگه جفتش ماده س گرفتاریه دوتا مرغ عشقم گرفتم به اسم نروماده جفتش ماده س🤦♀️
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
باز برا من هرچی میفروختند نر بود ۴ تا دیگه خریدم تا یکیش ماده در اومد با اون یکی جفت شد امروز صبح ر ...
وای خدااااا چرا مردن
خدابهت صبربده من بودم سکته میکردم
اونایی ک توی مغازن کلا ساکتن و عادت ب قفس دارن ولی اگه مدام جیغ میزنه ماده
مرسی از راهنماییت گلم از رو عکس میتونی تشخیص بدی
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
والا گفت ۶تا۷ماه به اسم نروماده داده بهم الان یه پرنده فروش دیگه میگه جفتش ماده س گرفتاریه دوتا مرغ ...
قبل خرید بهتره تحقیقات کنید از رو ظاهر نر و ماده یاد بگیرید ،بعد خرید کنید.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...