2777
2789

۱۷ سالمه 

عشق زیادی به حیوونا دارم و اونا هم برخورد خوبی باهام دارن 

همیشه دوست داشتم یه سگ داشتم و تربیتش می‌کردم اما به دلیل اینکه شرایطشو نداشتم نتونستم نگه دارم 

هیچ سر رشته‌ای از تربیت حیوانات ندارم اما خیلی دوست دارم یاد بگیرم و آموزششون بدم 

هیچ ترسی هم از سگا ندارم چه کوچیک چه بزرگ !!

حالا به نظر شما این چطوره که تا یکی دو سال دیگه برم مربی حیوانات بشم؟؟ شنیدم درآمد خیلی خوبی هم دارن

شاید برای یه عده مسخره بیاد ولی واقعاً وفا با وفا‌ترین حیوونای دنیان و اگه بتونیم  باهاشون ارتباط خوبی بگیریم تا آخر عمر به ما وفادار می‌مونن 🥺😍

اما راستش نمی‌دونم اصلاً این کار درستی هست یا نه 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
بلدی مگه باید آموزش ببینی

آره اینو می‌دونم منم منظورم اینه که برم یه مدت آموزش ببینم بعد خودم برم تو کارش 

ولی مسئله اینه که می‌دونم اگه با خانواده مطرح کنم مخالفت می‌کنن ! چیکار کنم ؟؟؟🥺💔

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.