2777
2789
عنوان

دیگه دلم نمیخواد برم خونه خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 30 پست
عزیزم...خدا مادرتون رو رحمت کنه. ازین دعواهای خواهرانه پیش میاد باز رابطتون درست میشه غصه نخور

دعوای خواهرانه چیه عزیزم میگم پدرم بهم فحاشی کرد خواهرمو کل دنیا برد با هواپیما گردوند بعد من خواستم یبار منو تاجایی برسونه ابرو حیثیت منو برد اینقدر توهین کرد اینقدر دلم شکسته که نگو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بی معرفته خواهرت ولش کن تنهایی ارزش داره ب اعصاب خرابیت 

خیلی قلبم شکست بخدا تنهایی خیلی سخته داره دیوونم میکنه اینقدرم اعتماد بنفسمو گند زدن توش حتی میترسم بادوستام ارتباط بگیرم چون فکر میکنم بی ارزشم

دعوای خواهرانه چیه عزیزم میگم پدرم بهم فحاشی کرد خواهرمو کل دنیا برد با هواپیما گردوند بعد من ...

پس بیشتر دلت از بابات پره تا خواهرت

چی بگم واقعا.تو اینجور مواقع چاره ای جز سکوت و تحمل نیست

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تک دخترم همبشه حسرت خاهر دارم ک بیادو بشینیم پای دردودلامون ولی کوووو  کاش من خاهرت بودم&n ...

عزیزم من دیگه مثل ادم نیستم هیچی ازم نمونده فقط میخوام بمیرم 

۲۵ سالمه دلپ خیلی شکست رفتم خیابون دیدم همه دخترا با مادرا و خواهرشون بازارن میگن میخندن گفتم برم پی ...

بعضی وقتا خدا آدمای اشتباهی رو کنار هم می‌ذاره عیب نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن این روزا هم میگذره توام میری سر خونه زندگی خودت ،من ازت یک سال کوچیکترم منم روزایی تو زندگیم بوده که نزدیک ترین افراد خانواده کنارم نبودن در حالی که میشد باشن ولی خب آدم یادش نمیره این چیزا رو فقط باید بی خیال باشی 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
۲۵ سالمه دلپ خیلی شکست رفتم خیابون دیدم همه دخترا با مادرا و خواهرشون بازارن میگن میخندن گفتم برم پی ...

درک میکنم ولی خب چه میشه کرد، کار کن پس انداز کن، ان شالله یه شوهر خیلی خوب میکنی، از هیچکسم هیچ توقعی نداشته باش بعضی ها خیلی راحت دل میشکنن، فقط به خودت متکی باش واحترام همه رو هم نگه دار مخصوصا اطرافیانت، ولی زیادی تحویلشون نگیر

ان شاالله تو هم با ی مرد خوب ازدواج میکنی از تنهایی درمیای‌.

عزیزم اینقدر بهم بد کردن فکر میکنم لیاقت اینکه کسی دوستم داشته باشه رو ندارم بااینکه خیلیی دختر خوبیم بخدا اعتماد بنفسم اونقدر پایینه حتی میترسم باادما سلام علیک کنم خیلی وحشی و بی ادبو نامردن اصلا انسانیت ندارن علنا به خواهرم گفتم دلم گرفته میخوام بیام پیشت اونم که زحمتی براش نداره 

عزیزم من دیگه مثل ادم نیستم هیچی ازم نمونده فقط میخوام بمیرم 

خدانکنه فقط بخاطر کی میخای بمیری ؟

توهنوز جوونی وقت داری انگیزه داشته باش انشالله تقدیرت بهترینها باشه یه دوست یارفیق پایه پیداکن ازصدتاخاهربهترمیشه برات 

درک میکنم ولی خب چه میشه کرد، کار کن پس انداز کن، ان شالله یه شوهر خیلی خوب میکنی، از هیچکسم هیچ توق ...

خیلی غرورم شکسته واقعا دیگه نمیتونم برم یجور با من با فحاشیو توهین حرف میزنن انگار من معتادی چیزیم بهترین مدرسه بودم بهترنی دانشگاه بودم مودبم پامو کج نذاشتم خوشگلم و ..... بعد یکسره فحاشیو توهین اینقدر بهم توهین کردن شوهر خواهرمم روش واشده توهین میکنه بهم

خدانکنه فقط بخاطر کی میخای بمیری ؟ توهنوز جوونی وقت داری انگیزه داشته باش انشالله تقدیرت بهترینها ب ...

عزیزم فقط بحث این نیست اینقدر توهین میکنن تحقیر میکنن از بچگی مثلا خواهرم میگفت مجبورم بیارمت خونم درصورتی که من از هر نطر همیشه کمک حالش بودم مالی و ... همیشه منو توجمع مسخره یمکرد میگفت زشتی کسی باهات دوست نمیشه بااینکه واقعا چهره دلنشینو خوبی دارم از نظر خودم و اطرافیانم فکر میکنم دیگه مثل ادم معمولی نیستم و نمیتونم باشم چون بیست ساله بعد از مرگ مادرم تنهابودم

عزیزم فقط بحث این نیست اینقدر توهین میکنن تحقیر میکنن از بچگی مثلا خواهرم میگفت مجبورم بیارمت ...

کتاب های انگیزشی بخون پادکست گوش کن اعتماد ب نفست رو ببر بالا تغییر اساسی کن تو رفتارات کمتر بها بده به اطرافیان همرو میتونی خودت عوض کنی حتی اخلاقتو اونوقت کمتر ازت سو استفاده میکنن عاقل باش و حرفاشون مهم نباشه برات 

بعضی وقتا خدا آدمای اشتباهی رو کنار هم می‌ذاره عیب نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن این روزا هم میگذره ت ...

نمیشه بیخیال بود عزیزم خیلی توهین و تحقیر میکنن خجالتم نمیکشن انگار من چیکار کردم خدا شاهده حتی یه دوست پسر ساده هم تو زندگیم نداشتم الان میگه بیا بریم با اسنپ