2777
2789
عنوان

دیگه دلم نمیخواد برم خونه خواهرم

622 بازدید | 30 پست

بچه ها من تنهام مادرم بچگی فوت شد فقط یه خکاهرمو دارم امشب دلم گرفته بود بعد از دوازده ساعت از  کار اومدم گفتم برم خونه خواهرم به بابام گفتم بابام دادو بیداد کرد ماشین خرابه خسته ام اینا ازونور خواهرم پریده بهم میگه تو پرتوقعی دیوانه ای فلانی خاک تو سرت که قرارمو با مادرشوهرم بخاطر تو بهم زدم بچه ها خیلی دلم شکسته از تنهاییم و اینهمه تحقیر حالا پدرم برای همین خواهرم هرروز یه طرف میرفت و همچنانم میره تو تاپیکای قبلی گفتم حتی بچشم هر شب پیش ماست بابام ببره مدرسه الان خواهرم زنگ زد به بابام اگر نمیاین برم پیش مادر شوهرم باز پدرم پشت گوشی به من فحش میده که این روانیه این دیوانست خسته م کرده و ..... کاش بمیرم  اصلا دلم نمیخواد برم خونه خواهرم دیگه اینقدر گریه کردم 

الهی کاش من خواهرت بودم میومدی پیشم ،من دوتا خواهر مجرد دارم گاهی اوقات میان ی هفته پیشم میمونن

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی کاش من خواهرت بودم میومدی پیشم ،من دوتا خواهر مجرد دارم گاهی اوقات میان ی هفته پیشم میمونن

عزیزم دلم از این میسوزه خواهرم میگه پرتوقعی اخه چه توقعی من فقط میخوام نیم ساعت کنارش بشینم یه چایی بخورم حرف بزنم

چند سالته عزیزم، کارت چیه؟ خب کمتر برو چیکار میشه کرد. اصلا خودتو ناراحت نکن بیخیال

۲۵ سالمه دلپ خیلی شکست رفتم خیابون دیدم همه دخترا با مادرا و خواهرشون بازارن میگن میخندن گفتم برم پیش خواهرم اینقدر توهین و تحقیرو دعوا کردن قلیم شکست