2777
2789

مسکن ملی اسم نوشتیم هر سه ماه ۵۰ میلیون پول میخاد 

مگه قرار نبود برای قشر ضعیف باشه این چه وضعشه ما اگه این همه پول داشتیم خودمون خونه میخریدیم نه اینکه خونه های دولتی وسط بیابون!!

تو رو خدا هرچی میدونین بگین آخرش چقد پول میخان ؟وامش چجوریه

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد

ما تبریزیم

سال ۹۹ ثبت نام کردیم

الان سه سال و نیمه هیچی به هیچی

تا این لحظه ۲۵۰ میلیون پول خواستن ما فقط نصفشو تونستیم بدیم

سالی سه چهار بار ۴۰ میلیون پول خواستن

من به شدت پشیمونم دلیلشم میگم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ما تبریزیم سال ۹۹ ثبت نام کردیم الان سه سال و نیمه هیچی به هیچی تا این لحظه ۲۵۰ میلیون پول خواستن ...

نصف شو دادین ؟حذف نشدین؟به ما گفتن ۵۰ تومن بدین اگه ندین حذف میشین

ما هم سال ۹۹ بود 

خیلی پشیمونم 

وام نمیشه گرفت ؟البته وامش هم کارمزد بالا داره 😔 

ما تبریزیم سال ۹۹ ثبت نام کردیم الان سه سال و نیمه هیچی به هیچی تا این لحظه ۲۵۰ میلیون پول خواستن ...

ما تا الان ۱۸۰ دادیم 

آخریش همین دو ماه پیش بود ۵۰ تومن

سال ۹۹ که اولین بار ازمون ۴۰ میلیون خواستن میتونستیم یک پراید صفر بخریم با این پول

الان اگه اون ۴۰ میلیون که وام گرفتیم تا واریز کنیم ماشین میخریدیم الان قیمت پراید صفر ده برابر شده

همون پول ما اگه دو سه تا ماشین میخریدیم الان داخل شهر خونه داشتیم نه اینکه بعد ۴ سال هنوز هیچی به هیچی

نصف شو دادین ؟حذف نشدین؟به ما گفتن ۵۰ تومن بدین اگه ندین حذف میشین ما هم سال ۹۹ بود  خیلی پشی ...

بستگی داره حتما شهر شما متقاضی زیاد داره

نه به ما چیزی نگفتن 

سال ۹۹ که اولین بار ازمون ۴۰ میلیون خواستن میتونستیم یک پراید صفر بخریم با این پول الان اگه اون ۴۰ ...

دقیقا درست میگین حالا باید چیکار کنیم؟

بستگی داره حتما شهر شما متقاضی زیاد داره نه به ما چیزی نگفتن 

امضا هامون مثل همه🙁🙁

نمیدونین آخرش چقد میخان ؟

امضا هامون مثل همه🙁🙁 نمیدونین آخرش چقد میخان ؟

اره😔

نه دقیقا مشکل اینجاست که معلوم نیس چقدر دیگه پول بخوان

و کی تحویل میدن

شوهرم میگه میرم سوال بپرسم میگن تو بدهکاری برو پول بیار😏😏

آره واقعا زهره خیلی آدم نامردی بی وجدان بیشرفی ب اسیاستی  بود همه بهم میگفتن چون تنها بودم نمی‌خواستم باور کنم نصف عمرمو حرومش کردم هی😐💔

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️