2777
2789
عنوان

لطفاخانمای باتجربه بیایین لطفا

158 بازدید | 21 پست

سلام وقت بخیرخانمامن همش ۱۷سالم بودکه عقدکردم ۳سال عقدموندیم تاشوهرم رفت سربازی وبرگشت ویه چندماهی رفت سرکار خلاصه عروسی کردیم شوهرمم سنش کم بود من ۱۷ اون ۱۹ الان ۳۰سالمه و۳تابچه دارم شوهرمم دیسک داره نمیتونه کارسنگین انجام بده اکثراوقات بیکاره مادرش کمک حالمون هست دوهفته رفت سریه کاری ولی چون سنگین بود الان افتاده تورختخواب خدایی خیلی صبرکردم ولی الان دیگه خسته شدم همیشه باسیلی صورتموسرخ نگه داشتم خانواده اش دارن گفتم برم قهرشایدبراش مغازه ای بزنن منم ازاین فلاکت دربیام نظرتونومیخام ازیه طرف دلم نمیادچون میبینم دلش میخادکارکنه تاهزارتومن آخر جیبشوبرای ماخرج میکنه ولی شانس نداره توکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم قهر رفتن چاره ی کار نیست نمی تونی خودت یه کار خونگی راه بندازی؟

خودم کارخونگی دارم ولی سرمایه میخادخیلی کم که درمیارم زودخرج میشه خصوصاالان که مدرسه اس بچهاتغذیه میخان مدرسه هرروزیه چیزمیخاد کاردستی سرویس 

واسه همین میگم برم قهر چون خدایی خسته شدم

نمی دونم ولی صد در صد قهر رفتن نتیجه بدتری داره و این وسط بچه هاتون ضربه می خورن طفلیا و معلوم نیست یه وقت الکی الکی جدی میشه و زندگیتون خدای نکرده می پاشه عزیزم

باهاشون منطقی حرف بزنه همسرتون و کمک بخواد

عزیزم از صمیم قلب از خدا می خوام به برکت وجود سه تا دسته گلتون زندگیتون پر از تغییرات مثبت بشه🙏🌸

چه آدم خوبی هستین ممنونم ازدعای قشنگتون بخداگریه ام گرفت